Manichiură Zwilling

6 articole în total
Set de manichiură CLASSIC INOX , 3 buc, negru, Zwilling
329 lei –7 %
305 lei
ZW97434004
Set manichiura copii BT TWINOX, 3 buc, elefant, Zwilling
359 lei
ZW97090008
Set de manichiură TWINOX YAK, 5 buc, Zwilling
819 lei –8 %
750 lei
ZW98680004
Set de manichiură BT TWINOX, 4 buc, negru, Zwilling
532 lei
ZW97712004
Manichiura din 3 părți TWINOX® Spa gri ZWILLING
Outlet
529 lei –25 %
396 lei
ZW97698005
Set de manichiură TWINOX® Dauphine roșu cu 3 piese
Outlet
529 lei –25 %
396 lei
ZW97091002

✓ Manichiura premium Zwilling pentru femei, bărbați și copii
✓ Diverse seturi mari de instrumente de manichiură din oțel inoxidabil de dimensiuni mari
✓ Cazuri elegante, pachete de cadouri
✓ Marca germană Zwilling - tradiția combinată cu inovația

Marca de top Zwilling produce o gamă largă de instrumente de manichiură pentru femei, bărbați și copii, care sunt adăpostite în cazuri elegante. Instrumentele de manichiură sunt fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate și veți găsi diferite cantități și tipuri în seturi.

ZWILLING J. A. HENCKELS este o marcă germană importantă, care este una dintre cele mai vechi din lume. Din 1731, produce produse de cea mai înaltă calitate din cele mai bune materiale. Este specializată în special în fabricarea cuțitelor, folosind numeroase procese inovatoare și moderne, cum ar fi metoda FRIODUR® de întărire a oțelului prin congelare. Cu toate acestea, gama de produse a mărcii include multe alte produse de înaltă calitate, cum ar fi tacâmuri, ustensile din oțel inoxidabil, tigăi, ustensile de bucătărie și accesorii pentru cuțite.

Descoperiți lumea manichiurii Zwilling, unde se îmbină precizia și calitatea. Colecția noastră oferă o gamă de instrumente de manichiură de înaltă calitate, concepute pentru ca unghiile dvs. să arate cât mai bine.

Produsele de manichiură Zwilling sunt fabricate cu o atenție meticuloasă la detalii, asigurându-se că îndeplinesc așteptările profesioniștilor și ale persoanelor fizice deopotrivă. De la foarfecele de unghii la cleștele pentru cuticule, instrumentele noastre sunt versatile și fiabile.

Alegeți dintr-o varietate de materiale și modele care să se potrivească stilului personal și nevoilor dumneavoastră de îngrijire. Fie că preferați oțelul inoxidabil clasic sau mânerele ergonomice moderne, avem uneltele perfecte pentru manichiura dumneavoastră.

Experimentați confortul și ușurința de utilizare a uneltelor de manichiură Zwilling. Produsele noastre sunt concepute pentru a oferi rezultate precise, asigurându-vă în același timp confortul și siguranța.

Investește în ce e mai bun pentru rutina ta de îngrijire a unghiilor. Uneltele de manichiură Zwilling sunt de încredere atât pentru profesioniști, cât și pentru pasionații de frumusețe, pentru calitatea și performanța lor excepțională.

Îmbunătățiți-vă rutina de îngrijire a unghiilor și explorați astăzi colecția noastră de produse de manichiură Zwilling. Descoperiți uneltele perfecte pentru a vă ajuta să obțineți unghii demne de salon în confortul propriei case.