Aparat mandoline de feliat TOP TOOLS, WMF

Cod: WM0686106040
Marcă: WMF
459 lei –14 %
Aparat mandoline de feliat TOP TOOLS, WMF
459 lei –14 % 391 lei
În stoc (16 buc.)

1x mandolină, 3x inserții înlocuibile (1x cu suprafață netedă, 1x cu caneluri largi, 1x cu caneluri înguste), 1x protecție pentru degete pentru radere, 1x cutie de depozitare, 1x cutie pentru 2 inserții

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Mandolina pentru legume Top Tools feliază perfect fructele și legumele de toate felurile, inclusiv morcovii, ridichile sau varza. Designul din oțel inoxidabil 18/10 este puternic și durabil. Mânerul din pastă cu atingere moale se așează bine și sigur în mână, în timp ce designul antiderapant al cadrului și al părții inferioare oferă un sprijin fiabil pe suprafața de lucru, în boluri, oale și pe tăblițele de tocat. Grosimea feliilor rase poate fi reglată cu ajutorul rotiței de reglare din partea inferioară a răzătoarei de la 0 la aproximativ 8 mm. Toate piesele pot fi spălate în mașina de spălat vase. Atașamentele permit tăierea în julienne cu o grosime de 3 și 7 mm.

Răzătorile Top Tools sunt caracterizate de un proces special de fabricație și de rectificare. Acest lucru face ca raderea oricărui lucru să fie mai rapidă și fără efort. Mânerele din plastic asigură o prindere optimă pentru o muncă sigură. Cadrul și partea inferioară au, de asemenea, o inserție din plastic antiderapant pentru a le menține bine fixate pe suprafața de lucru și pentru a se așeza bine în boluri și oale.

Parametri suplimentari

Categorie: Răzători mandoline
Greutate: 1.17 kg
Tip produs: Ustensile de bucătărie
Seria: WMF Top Tools
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: A

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: