Lumânări parfumate

22 articole în total
Lumânare parfumată FRAGA ⌀ 13 cm, Fig, Blomus
Sticker
199 lei –29 %
140 lei
BM65955
Lumânare parfumată FRAGA ⌀ 9 cm, Fig, Blomus
Sticker
139 lei –25 %
104 lei
BM65655

Lumânări parfumate - aduceți aromă și confort interiorului dvs

Ce sunt lumânările parfumate?

Lumânările parfumate sunt lumânări care sunt încorporate cu uleiuri de parfum sau uleiuri esențiale pentru a da un miros plăcut atunci când sunt arse. Acestea sunt create prin combinarea cerii, cum ar fi parafina, soia sau ceara de albine, cu parfum sau uleiuri esențiale. Amestecul se toarnă apoi într-un recipient sau se modelează într-o anumită formă.

Cumpărați cele mai bune lumânări parfumate pe Kulina de la cei mai buni producători, cum ar fi Max Benjamin, Blomus și Etat Libre D'Orange.

Care sunt diferențele dintre lumânările parfumate și lumânările cu lumânări cu lumânare sau lumânări cu stâlp?

Lumânările cu lumânări și lumânările parfumate sunt amândouă tipuri de lumânări, însă diferă în mai multe feluri:

  • Dimensiuni: Lumânările conice au o formă lungă și subțire care, de obicei, se îngustează de la larg la bază la îngust în vârf. Lumânările de stâlp sunt mai groase și au o formă de stâlp. Lumânările parfumate pot fi de diferite dimensiuni și forme - de la cele mici și obișnuite la cele destul de mari și mai creative.
  • Parfum: În timp ce lumânările cu lumânări de lumânare nu au uneori parfum, lumânările parfumate sunt fabricate cu intenția de a emite unul atunci când sunt arse.
  • Timp de ardere: Lumânările parfumate durează adesea mai mult decât lumânările conice, deoarece acestea sunt de obicei mai mari și sunt făcute din mai multă ceară.
  • Utilizare: Lumânările parfumate pot fi folosite pentru relaxare, pentru îmbunătățirea stării de spirit sau pentru a acoperi mirosurile neplăcute. Lumânările cu lumânări sunt utilizate în mod obișnuit pentru ocazii formale sau ca centre de greutate atractive.
  • Utilizarea unui suport de sfeșnic: Atunci când folosiți lumânări parfumate nu aveți nevoie de suporturi de lumânări suplimentare. Lumânările parfumate sunt realizate cu ajutorul unor recipiente din sticlă sau porțelan care sunt de obicei destul de decorative
  • Idee de cadou: Lumânările parfumate sunt minunate ca și cadouri pentru toate ocaziile. Dacă doriți să oferiți cuiva lumânări conice sau lumânări cu pilon, pe de altă parte, ar trebui să-i aduceți un suport de lumânări asortat sau un lanternă de asemenea.

Care sunt beneficiile folosirii lumânărilor parfumate?

Dincolo de simplul fapt că au un miros plăcut, lumânările parfumate pot avea o serie de avantaje. Folosirea lumânărilor parfumate poate contribui la crearea unui mediu liniștit și liniștitor care ajută la reducerea tensiunii și a anxietății.

  • Unele parfumuri sunt bine cunoscute pentru efectele lor relaxante asupra corpului și minții. Lumânările parfumate pot contribui, de asemenea, la curățarea aerului prin eliminarea germenilor și a mirosurilor neplăcute.
  • În plus, lumânările parfumate pot îmbunătăți ambianța unui spațiu, favorizând un mediu primitor pentru vizitatori. De asemenea, acestea pot fi folosite pentru a crea atmosfera potrivită pentru diverse evenimente, inclusiv cine intime sau spa-uri liniștitoare.
  • Un birou de acasă sau o cameră de studiu ar beneficia foarte mult de adăugarea de lumânări parfumate, unele dintre ele fiind chiar făcute pentru a ajuta la concentrare și focalizare.

Pentru alte opțiuni de a aduce un parfum primitor în zona dvs., puteți consulta și colecția noastră de difuzoare de casă și carduri parfumate.