Lumânare parfumată HERMANN, Etat Libre d'Orange

Cod: ELDHER200B
Ofertă Outlet
241 lei –25 %
Lumânare parfumată HERMANN, Etat Libre d'Orange
241 lei –25 % 180 lei
În stoc (2 ks)

Mărcile franceze sunt cunoscute pentru gustul lor rafinat, mai ales atunci când vine vorba de moda de lux sau de parfumuri. Acum, imaginați-vă o lumânare creată de o parfumerie franceză pasionată, cu ambiția de a depăși ceea ce este interzis și de a încălca regulile. Vrei să știi cum miroase acest tip de lumânare parfumată?

Încercați lumânarea HERMANN A MES COTES ME PARAISSAIT UNE OMBRE de la Eta t Libre d'Orangerose. Lumânarea a fost realizată pe baza unuia dintre cele mai populare parfumuri ale brandului cu același nume, principalele note de parfum fiind trandafir, mosc, lemn, chihlimbar, flori și patchouli. Lumânarea vă va umple interiorul cu un parfum lemnos, proaspăt care va schimba atmosfera și vă va face să vă simțiți special.

Numele lumânării se traduce ca „Lângă mine, Hermann îmi părea ca o umbră". Intrigant, nu? Explorați necunoscutul, vedeți cum miroase umbra, experimentați noua dispoziție a interiorului sau oferiți lumânarea drept cadou unui prieten care adoră parfumurile. Ambalajul lumânării, precum și designul recipientului de sticlă vor face cadoul dvs. foarte special și memorabil.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Principalele beneficii:

- design atrăgător

- parfum rafinat, proaspăt, lemnos

- ambalaj frumos și o idee de cadou perfect

Informații suplimentare:

- ceară pe bază vegetală

- greutate: 185 gr

- Timp de ardere: 45 de ore

Parametri suplimentari

Categorie: Lumânări parfumate
Greutate: 0.8 kg
Culoare: Gri
Material: Sticlă
Tip produs: Lumânare
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: