Lingurițe

12 articole în total
Lingură pentru dulceață sau miere WINGS, WMF
63 lei
WM1297776040
Linguriță pentru cafea, porțelan, REVOL
18 lei
RV638850
Linguriță pentru înghețată BIG LOVE 17 CM, Alessi
39 lei
ALAMMI01CU
Lingură pentru cafea HYBRID ARMILLA, set de 3 buc, 11,5 cm, Seletti SLT09763
Linguriță pentru cafea, porțelan, REVOL
16 lei
RV638826
Linguriță de ceai MAXIME, gri, Blomus
71 lei
BM64128
Bețisor cafea COSMIC DINER QUASAR, alamă, Seletti
29 lei
SLT10869
Linguriță pentru cafea MINIMALE, otel mat, Zwilling
59 lei –5 %
56 lei
ZW7022830
Lingura pentru desert MACHINE COLLECTION, 16 cm, Seletti
74 lei
SLT10956
Linguriță pentru ceai STELLA, neagră, Blomus
48 lei
BM64197
Linguriță de ceai STELLA argintiu, Blomus
48 lei
BM63826
Linguriță pentru ceai MAXIME, gri cald, Blomus
71 lei
BM64127

Lingurițe de ceai - ustensile perfecte pentru ceai și cafea

Ce este o linguriță de ceai și la ce o pot folosi?

O linguriță de ceai este un fel de tacâm specific de tacâmuri care este destinat consumului de cantități mici de alimente, precum și pentru a amesteca și măsura cantități mici de substanțe. De obicei, este mai mare decât o lingură de desert și mai mică decât o lingură.

În mod obișnuit, o linguriță de ceai are un bol mic și puțin adânc și un mâner lung, de aproximativ 11-17 cm. Acesta este de obicei fabricat din oțel, porțelan sau oțel inoxidabil și este disponibil într-o gamă largă de modele și stiluri.

Utilizările lingurițelor în bucătărie și în zona de masă sunt nenumărate. Acestea pot fi folosite pentru a amesteca ceaiul sau cafeaua, pentru a măsura zahărul, condimentele și alte ingrediente pentru coacere și gătit sau pentru a servi porții mici de iaurt, înghețată sau supă.

Lingurile de ceai sunt o piesă de echipament necesară în orice bucătărie sau zonă de luat masa și sunt frecvent achiziționate în seturi sau în seturi de masă cu alte tacâmuri, cum ar fi cuțite de masă, furculițe de masă.

Care sunt tipurile de lingurițe disponibile în magazinul Kulina?

În funcție de utilizare și de design, pe site-ul nostru sunt disponibile multe varietăți de lingurițe. Iată câteva modele tipice de linguriță de ceai pe care le veți întâlni:

  • Linguriță standard: Acest stil de linguriță de ceai este cel mai popular și este folosit pentru a amesteca ceaiul sau cafeaua, precum și pentru a măsura cantități mici de materiale pentru coacere și gătit.
  • Lingură de desert: Deserturile se mănâncă, de obicei, cu acest stil special de lingură. Acesta are adesea un mâner lung și un bazin oval sau circular.
  • Linguri de miere: Acestea sunt lingurițe care conțin o anumită cantitate de miere. Acestea sunt făcute pentru a fi amestecate în băuturi fierbinți, cum ar fi ceaiul sau cafeaua.
  • Lingură de espresso: Aceasta este o linguriță de ceai mică și îngustă care se folosește pentru a amesteca și a sorbi espresso.
  • Lingură de zahăr: Lingura de zahăr este o linguriță de ceai mică folosită pentru a servi și a amesteca zahărul. Are adesea un bol decorativ.

Care este diferența dintre o lingură și o linguriță de ceai în coacere?

O lingură, pe lângă faptul că este folosită pentru a mânca, a servi sau a amesteca, este o unitate de măsură populară care este adesea folosită pentru măsurarea porțiunilor de ingrediente în gătit și coacere. E evident că e mai mare decât un linguriță de ceai iar diferența dintre volumele lor este mai mult sau mai puțin triplă, astfel că, dacă o lingură reprezintă 10 g de făină, atunci linguriță de ceai conține 3, în timp ce o lingură conține 15 g de apă sau lapte, o linguriță linguriță de ceai conține 5 g.