Oale

Oale WMF – calitate germană, în fiecare detaliu

Inox care rezistă – acestea sunt oalele de la WMF, lider pe piața germană de produse pentru casă. De...

Fierbător de ouă: Un aparat mic, o mare economie de timp și nervi

Fierbătorul de ouă pregătește ouăle exact la consistența dorită – moi, medii sau tari – fără a fi ne...

Orez la oală sub presiune: La ce să fii atent și ce merită cumpărat

Aparatul de gătit orez prepară orezul automat și fără a fi nevoie de supraveghere. Rezultatul este î...

Cum să alegi o friteuză? Prezentare generală a tipurilor, funcțiilor și sfaturi pentru o alegere corectă

Prăjirea poate avea două forme. Friteuzele clasice pregătesc alimentele scufundate în ulei – cu gust...

Oală de gătit multifuncțională: pentru cine este potrivită și când este inutilă

Poate pregăti cina dintr-o singură apăsare, economisește timp și vase și oferă multe funcții într-un...

Sous-vide: Cheia pentru carne și legume perfect preparate

Păstrarea maximă a gustului și a nutrienților - acesta este motivul pentru care bucătarii profesioni...

Oală electrică de gătit – descoperiți ce poate face și cui îi este utilă

Nu aveți timp să petreceți ore în șir la aragaz? Atunci oalele electrice sunt create special pentru ...

Oală pentru lapte: când merită și când poți renunța liniștit la ea?

Dacă încălziți des lapte, pregătiți sosuri fine, budinci de casă, glazuri sau terciuri, un vas pentr...

Oală pentru paste: inutilitate sau schimbare radicală?

Gătiți paste cel puțin o dată pe săptămână? Atunci, probabil că merită să aveți o oală de gătit spec...

Oala sub presiune: Un vas suplimentar sau o necesitate pentru gătit rapid?

Economie de timp și energie – acestea sunt cele două motive principale pentru a achiziționa o oală s...