Furculițe

5 articole în total
Furculiță de masă MAXIME, gri, Blomus
76 lei
BM64131
Furculiță BISTRO GREENWICH 16 cm, oțel inoxidabil, Zwilling
46 lei
ZW7033831
Furculiță de masă STELLA, negru, Blomus
59 lei
BM64198
Furculiță de masă MAXIME, gri cald, Blomus
76 lei
BM64130
Furculiță de masă STELLA, oțel inoxidabil mat, Blomus
55 lei –16 %
46 lei
BM63827

Furculițele de masă - ustensilele esențiale pentru felul principal al unei mese

Furculițele de masă sunt un fel de tacâmuri de masă care sunt utilizate în principal pentru a lua și a mânca obiecte solide, cum ar fi carnea, legumele și cerealele. Acestea au între două și patru dinți și sunt de obicei însoțite de cuțite și linguri de masă din aceeași colecție de tacâmuri.

Furculițele de masă sunt disponibile într-o gamă largă de forme și dimensiuni și sunt adesea construite din oțel inoxidabil sau oțel. Acestea sunt folosite în fiecare zi, în toate mediile și în toate ocaziile. Acestea fac foarte des parte din seturi mai mari de tacâmuri de masă.

Care sunt tipurile de furci?

Furculițele există într-o varietate de tipuri, fiecare având un scop distinct. Unele dintre cele mai tipice soiuri sunt enumerate mai jos:

  • Furculița de masă: Acesta este cel mai frecvent utilizat tip de furculiță, folosit pentru a mânca la masă. În mod normal, are patru dinți și un mâner lung.
  • Furculiță pentru desert: furculițele de desert au dinții mai scurți și sunt mai mici decât o furculiță de masă. Este făcută pentru a fi folosită pentru deserturi, inclusiv prăjituri, plăcinte și produse de patiserie.
  • Furculiță pentru pește: Această furculiță este făcută special pentru a mânca pește. Este lung, subțire și are un vârf ușor curbat.
  • Furculița de servit: Această furculiță are dinți lungi care sunt utilizați pentru a servi mese mari, cum ar fi caserolele sau salatele.

În general, tipul de mâncare pe care o mâncați sau o serviți va determina tipul de furculiță pe care o folosiți. Furculițele sunt disponibile într-o varietate de modele care îndeplinesc o varietate de funcții și pot îmbunătăți eficiența și plăcerea de a mânca și de a servi.

Care este diferența dintre o furculiță de masă și o furculiță de servit?

A furculiță de servit și o furculiță de masă se deosebesc în primul rând prin mărimea și scopul lor.

O furculiță de masă masă este o furculiță de dimensiuni normale care se folosește la mese pentru porțiile individuale. Este conceput pentru a ridica și a consuma porții mici și medii de alimente, cum ar fi paste, carne sau legume.

Pe de altă parte, o furculiță de servitare o greutate mai mare, un mâner mai lung și dinți mai lungi decât o furculiță de masă. Este făcută pentru a servi porții mai mari de mâncare, cum ar fi fripturi, carne, curcan etc. Există, de asemenea, furculițe mai mari pentru carne, care sunt folosite în principal în bucătărie pentru tăierea fripturii sau a jambonului.

Muchiile furculițelor de servire sunt adesea mai lungi decât cele de la furculițele de masă, ceea ce le face mai potrivite pentru a servi feluri de mâncare mai mari. Furculițele de servit sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și modele. Acestea sunt adesea incluse într-un set de ustensile de servire complementare folosite pentru mese formale sau evenimente speciale și sunt, în general, mai elaborate și mai decorative decât furculițele de masă.