Cuțit pentru carne PRO 16 cm, Zwilling

Cod: ZW38400161
Marcă: ZWILLING
479 lei –15 %
Cuțit pentru carne PRO 16 cm, Zwilling
479 lei –15 % 406 lei
În stoc (3 buc.)

Cuțitul pentru carne ZWILLING ® Pro este un cuțit subțire, cu o lamă robustă, lungă de 16 cm și cu o margine fină. Este potrivit pentru prepararea tuturor tipurilor de carne și pentru tranșarea fripturilor.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Cuțitul pentru carne ZWILLING ® Pro este un cuțit subțire, cu o lamă robustă, lungă de 16 cm și cu o margine fină. Este potrivit pentru prepararea tuturor tipurilor de carne și pentru tranșarea fripturilor.

Seria ZWILLING® Pro

 • Combinând tehnologia inovatoare, designul tradițional și precizia perfectă
 • Lama este un amestec de cultură de tăiere japoneză și europeană
 • Forma curbată a suportului Pro Touch pentru un control mai confortabil, mai precis și mai sigur
 • Mâner sintetic, design clasic cu trei nituri
 • Tranziție lină între gardă și mâner
 • Oțel special produs pentru ZWILLING J. A. Henckels
 • FRIODUR® - lamă întărită la îngheț
 • SIGMAFORGE® - forjat dintr-o singură bucată
 • Duritate aprox. 57 HRC, conform Rockwell
 • Tăiat manual
 • Controlul lamei laser
 • Se poate spăla în mașina de spălat vase, se recomandă spălarea manuală

Marca Solingen ZWILLING își inovează în mod constant produsele. Cu aproape trei secole de experiență și cu ajutorul arhitectului și designerului italian Matteo Thun, compania germană ZWILLING J. A. Seria de cuțite ZWILLING ®Pro de la Henckels îmbină aspectul tradițional al mânerului cu trei nituri cu forma inovatoare a apărătorii de cuțit. Acest suport curbat permite un confort de neegalat atunci când se taie cu o mișcare de legănare.

Pentru seria de cuțite ZWILLING® Pro , designerii companiei au luat în considerare mai multe aspecte: aspectul, forma, funcția, materialul și senzația de utilizare. Amestecul de tradiție și inovație a dus la o serie fenomenală de cuțite de calitate superioară și formă perfectă, cu o lamă care combină cultura de tăiere europeană și japoneză. Mânerul subțire vă ghidează intuitiv spre o prindere sigură, cuțitele sunt ascuțite, confortabile de ținut în mână și de lungă durată.

Tehnologii și materiale utilizate

Pentru producția cuțitelor se folosește un oțel special de înaltă calitate , cu o cantitate optimă de crom și carbon, produs în conformitate cu cerințele specifice exclusiv pentru ZWILLING J. A. Henckels. Cu o duritate Rockwell de aproximativ 57 HRC, acest oțel este flexibil, are o bună performanță inițială de tăiere, o durată de viață lungă a lamei și o rezistență perfectă la coroziune. Cuțitele fabricate din acest oțel special sunt, de asemenea, ușor de ascuțit. Confirmarea "rețetei" corecte pentru producerea sa este faptul că peste 100 de milioane de cuțite au fost deja fabricate din ea, fără nicio modificare a compoziției chimice.

Proprietățile oțelului sunt îmbunătățite și mai mult în scopul producției de cuțite printr-o metodă specială patentată de călire FRIODUR®, prin care oțelul este înghețat la -70 °C după ce a fost încălzit la o temperatură de peste 1000 °C și călit la -70 °C și apoi încălzit de două ori la o temperatură de aproximativ 250 °C. Structura moleculară rezultată crește semnificativ duritatea, tenacitatea și rezistența la coroziune a cuțitului.

Lama cuțitului este forjată dintr-o singură bucată de oțel, folosind metoda SIGMAFORGE®, care îmbunătățește proprietățile oțelului. Lamele forjate în acest mod au o structură mai densă și mai omogenă, ceea ce asigură o mai mare rezistență, tenacitate și rezistență la tocire.

Lama stabilă și geometria perfectă a lamei au ca rezultat o performanță de tăiere excepțională și un control precis în tăiere. Unghiul ascuțit oferă și mai multă acuitate, ceea ce face felierea mai plăcută. Datorită tăieturii în formă de pană, cuțitul pătrunde în alimente fără efort. Forma leagănului ajută la utilizarea intuitivă a cuțitului pentru o tăiere ușoară și precisă.

Garda transversală Pro Touch este integrată ca parte a lamei din oțel dintr-o singură bucată. Asigură distribuția corectă a greutății și asigură un control precis al cuțitului. Montarea de pe bolterul cuțitelor ZWILLING® Pro trece ușor la partea superioară a ricasso-ului pentru o prindere și mai confortabilă.

Mânerul ergonomic este fabricat dintr-un material sintetic durabil, care este rezistent la spargere, la impact sau la acizi alimentari. Se poate spăla în mașina de spălat vase. Mânerele sunt atașate prin trei nituri. Lipirea perfectă a pieselor individuale previne reținerea depunerilor și a bacteriilor, astfel încât cuțitele îndeplinesc standarde stricte de igienă.

Întreținerea cuțitelor ZWILLING

Cuțitele cu mânere din plastic pot fi spălate în mașina de spălat vase, dar se recomandă spălarea manuală, care este mai blândă cu cuțitul. Dacă preferați să spălați în mașina de spălat vase, vă rugăm să țineți cont de faptul că cuțitele de înaltă calitate pot fi deteriorate dacă intră în contact cu alte tacâmuri, oale sau tigăi în timpul procesului de spălare. Prin urmare, atunci când puneți vasele în mașina de spălat vase, este esențial să verificați dacă lamelele acestora nu pot atinge alte obiecte. Producătorul recomandă, de asemenea, un program economic cu o temperatură maximă de 55 °C pentru o eventuală utilizare a mașinii de spălat vase.

Ascuțirea cuțitelor ZWILLING

Orice cuțit trebuie ascuțit din când în când. Pentru ascuțirea cuțitelor din seria ZWILLING ® Pro , vă recomandăm ascuțitoarea TWIN® 1731 de 23 cm, acoperită cu carbură de tungsten, se pot folosi și ascuțitoarele ZWILLING și pietrele de ascuțit. Oferim, de asemenea, ascuțire originală direct la producător - putem aranja ca cuțitul să fie trimis la ZWILLING J. A. Henckels în Germania. Dacă este necesar, vă putem recomanda, de asemenea, un cuțitar cu experiență în ascuțirea cuțitelor ZWILLING din Praga.

Parametri suplimentari

Categorie: Cuțite măcelărie
Greutate: 0.22 kg
Dimensiune: 16 cm
Lungimea lamei: 16 cm
Caracteristici: Se poate spăla în mașina de spălat vase
Tip produs: Cuțit universal
Seria: ZWILLING Pro
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: