Cuțit pentru bucătărie SAVEUR 20 cm, nituri de alamă, maro, Lion Sabatier

Cod: LS832084
610 lei
În stoc (2 buc.)

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune echipamente pentru creațiile dumneavoastră culinare, Lion Sabatier vă va atrage cu siguranță. Cuțitele franțuzești de calitate de primă clasă, bazate pe o tradiție de peste 200 de ani în fabricarea lor, nu pot fi decât pur și simplu... perfecte!

  • cuțit de bucătar cu lama lată și rigidă pentru tăierea legumelor în tăiței, bastonașe, julienne sau brunoise, dar și pentru tăierea ierburilor și tranșarea cărnii
  • oțel de înaltă calitate, întărit cu azot pentru o mai bună duritate, durată de viață a lamei și proprietăți anti-coroziune
  • nu se poate spăla în mașina de spălat vase, se recomandă spălarea manuală și uscarea imediată cu o cârpă moale

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Principalele avantaje:

  • cuțit de bucătar cu lama lată și rigidă pentru tăierea legumelor în tăiței, bastonașe, julienne sau brunoise, dar și pentru tăierea ierburilor și tranșarea cărnii
  • pentru bucătari amatori și profesioniști exigenți
  • lustruit manual - fiecare piesă este un lux artizanal
  • 100% forjat în Franța dintr-o singură bucată de oțel 4116 NITRO+
  • oțel de înaltă calitate, întărit cu azot pentru o mai bună duritate, durată de viață a lamei și proprietăți anti-coroziune
  • mâner ergonomic din lemn de Pakka cu nituri din alamă
  • parte a unei game largi de cuțite specializate SAVEUR

Informații suplimentare:

  • lungimea lamei: 200 mm
  • material: oțel inoxidabil French 4116 NITRO+ cu azot adăugat
  • nu se poate spăla în mașina de spălat vase, se recomandă spălarea manuală și uscarea imediată cu o cârpă moale
  • nu uitați să ascuțiți în mod regulat

Parametri suplimentari

Categorie: Cuțitele bucătarului
Greutate: 0.2 kg
Culoare: Maro
Material: Oțel inoxidabil
Lungimea lamei: 20 cm
Tip produs: Cuțit de bucătar
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: