Cratiță SNACK SET 12 cm, Fissler

Cod: FS812612
Marcă: Fissler
222 lei
În stoc (3 buc.)

Setul Fissler snack set este conceput pentru gospodării mici. Volumul mic al ustensilelor de gătit vă permite să preparați 1-2 porții, iar astfel gătitul este atât de economic. Dimensiunea vaselor de gătit trebuie să fie întotdeauna în concordanță cu numărul de porții, pe care le veți găti. Cu Fissler snack set puteți mobila prima garsonieră, o gospodărie individuală sau puteți încânta persoanele în vârstă sau tinerii căsătoriți.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Oalele Fissler snack set sunt concepute pentru gospodării mici. Volumul mic al ustensilelor de gătit vă permite să preparați 1-2 porții, iar astfel gătitul este atât de economic. Dimensiunea vaselor de gătit trebuie să fie întotdeauna în concordanță cu numărul de porții, pe care le veți găti. Cu Fissler snack set puteți mobila o garsonieră de student, o gospodărie individuală sau puteți încânta persoanele în vârstă sau tinerii căsătoriți.

 • Volum mic și design de înaltă calitate
 • Aspectul exterior lustruit și finisajul interior neted și satinat
 • Tigăi din oțel inoxidabil 18/10
 • Conductivitate termică excelentă a părții inferioare
 • Capac de sticlă perfect adaptat pentru gătit rapid și economic
 • Mâner mare și confortabil
 • Mânere confortabile și spațioase din oțel inoxidabil - nu mai este nevoie de mănuși
 • Rezistent la uzură și zgârieturi
 • Margine mai largă și curbată pentru o turnare curată, fără picurare
 • Baza SuperThermic potrivită pentru toate sursele de căldură, inclusiv inducție.
 • Poate fi utilizat în cuptor, cu capac până la 180 °C
 • Se poate spăla în mașina de spălat vase

Oala snack set este fabricată din oțel inoxidabil 18/10 (18% crom, 10% nichel, 72% oțel), se curăță foarte ușor, igienică și extrem de rezistentă la coroziune. Mânerele oalei și mânerul capacului rămân reci chiar și în timpul gătitului și sporesc siguranța manipulării.

Capacul din sticlă, cu mâner mare, se potrivește perfect la marginea oalei, ceea ce înseamnă că timpul de gătire este mai scurt, iar ingredientele păstrează mai multă aromă, culoare și vitamine. Marginea mai largă și curbată a vasului asigură o vărsare fără accidente.

Baza SuperThermic perfect plană este potrivită pentru utilizarea pe toate sursele de căldură, inclusiv pe inducție. Căldura este distribuită uniform, iar gătitul este eficient din punct de vedere energetic și al timpului. Suprafața interioară a vasului este perfect netedă și ușor de curățat. Conexiunea dintre fund și pereți este întotdeauna plină cu vasele de gătit Fissler, fără spații goale. Tranziția între fund și pereți este rotunjită - o veți aprecia mai ales atunci când amestecați conținut dens, când este necesar să copiați întreaga circumferință a oalei cu o lingură de lemn.

Sfaturile noastre pentru gătit eficient din punct de vedere energetic: trebuie să găsiți nivelul potrivit de intensitate a încălzirii. Alimentele din interiorul oalei trebuie gătite doar ușor, cu puțini aburi care să iasă. Prea mult abur semnalează necesitatea de a reduce temperatura!

Parametri suplimentari

Categorie: Oale
Greutate: 0.71 kg
Culoare: Argintiu
Material: Oțel inoxidabil
Dimensiune: 12 cm
Caracteristici: Se poate spăla în mașina de spălat vase
Tip produs: Oală
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: