Ceasuri de perete

12 articole în total
Ceas de perete CUT 'N PASTE, 71 cm, alb-negru, Seletti
999 lei
SLT15182
Ceas de perete BIRDIE 19 cm, pudră, Stelton
294 lei –15 %
249 lei
SN4662
Ceas de perete NIGHTWATCH, 31 cm, negruPhilippi
409 lei
PHP183022
Ceas de perete radiocontrolat RONO ⌀ 24 cm, negru, Blomus
479 lei
BM65895
Ceas de perete radiocontrolat CRONO L, ⌀ 30 cm, negru, Blomus
559 lei
BM65437
Ceas de perete RIM L 40 cm, kaki, Blomus
636 lei –10 %
571 lei
BM65912
Ceas de perete radiocontrolat RONO ⌀ 24 cm, alb, Blomus
479 lei
BM65894
Ceas de perete CRONO ⌀ 30,5 cm, Blomus
559 lei
BM65436
Ceas de perete TEMPUS W4, 20 cm, alb, Philippi
309 lei
PHP183023
Ceas de perete TEMPUS W4 15 cm, alb, Philippi
256 lei
PHP183020
Ceas de perete JANTE 20 cm, maro, Blomus
370 lei –11 %
327 lei
BM65907
Ceas de perete RIM S 20 cm, kaki, Blomus
370 lei –11 %
327 lei
BM65909

Ceasuri de perete - o completare oportună și elegantă pentru casa ta

Un ceas de perete elegant - ceva mai mult decât un simplu instrument de monitorizare a timpului

Ceasurile de perete sunt mai mult decât simple dispozitive funcționale de indicare a timpului; ele au, de asemenea, potențialul de a deveni piese captivante de decor interior. Cu o gamă largă de stiluri, dimensiuni și modele disponibile, ceasurile de perete se pot integra perfect în orice temă de interior, de la minimalist la vintage și până la modern chic. Un ceas de perete bine ales poate acționa ca un punct focal, atrăgând atenția și adăugând caracter unei încăperi. Ceasurile de perete mari, ornamentate, pot crea o declarație dramatică, în timp ce modelele elegante și contemporane pot contribui la un sentiment de eleganță discretă. În plus, ceasurile de perete oferă avantajul practic de a ajuta la stabilirea unui simț al ritmului și al organizării într-un spațiu, ajutând la gestionarea timpului. Fie ca piesă de sine stătătoare, fie integrate într-o galerie de perete curată, ceasurile de perete au puterea de a îmbunătăți estetica unei încăperi, îndeplinindu-și în același timp rolul funcțional, ceea ce le face un element versatil și de impact al decorului interior.

Pe Kulina vă oferim multe tipuri diferite de decorațiuni pentru casă, inclusiv rame foto, vaze sau figurine.

Care este dimensiunea ideală a unui ceas de perete?

Aceasta este o întrebare delicată, deoarece nu există o anumită mărime care să se potrivească tuturor și alegerea variază în funcție de gusturile dumneavoastră. Dacă doriți ca ceas de perete să fie un element decorativ delicat sau o piesă care să atragă toată atenția, atunci dimensiunea tipică pe care ar trebui să o obțineți este cuprinsă între 15 și 31 cm.

Cea mai bună opțiune pentru un stil discret sunt ceasurile de perete de 25-45 cm. Aceste seturi de ceasuri de perete adaugă culoare sau un aspect strălucitor fără să copleșească restul elementelor de design.

De asemenea, puteți face o declarație alegând o mărime mai mare, cum ar fi 50 sau 71 cm. Pentru a ieși și mai mult în evidență, gândiți-vă să adăugați o ramă cu o textură care să atragă atenția, cum ar fi o ramă din lemn sculptat manual sau o ramă metalică pictată manual.

Unde poate fi amplasat un ceas de perete ?

Există multe lucruri de luat în considerare atunci când se decide unde să se pună un ceas de perete, cum ar fi alegerea personală, amenajarea spațiului etc. Puteți utiliza un perete în:

  • Camera de zi: Îl puteți pune deasupra șemineului, pe peretele din fața televizorului sau pe un perete care primește multă lumină naturală în camera de zi.
  • Bucătărie: Un ceas de perete în bucătărie vă poate ajuta să țineți evidența timpului în timp ce vă pregătiți mâncărurile în bucătărie.
  • Dormitor: De asemenea, un ceas de perete în dormitor vă poate ajuta să vă treziți la timp dimineața și să vă culcați la o oră decentă.

Rețineți că nu vă limitați la zonele menționate mai sus și că vă puteți poziționa ceas de perete oriunde doriți. De asemenea, puteți cumpăra ceasuri deșteptătoare și ceasuri de masă pe site-ul nostru.

Poate fi oferit un ceas ca un cadou?

Fără îndoială, da, ceasurile de perete sunt cadouri excelente. Pentru orice eveniment, fie că este vorba de o zi de naștere, o aniversare sau o casă nouă, acestea reprezintă un cadou util și amabil. De asemenea, acestea se numără printre cele mai la modă, la prețuri rezonabile și utile cadouri pe care le putem oferi.

Cu toate acestea, este esențial să țineți cont de preferințele și de stilul destinatarului atunci când alegeți un ceas ca și cadou, deoarece acestea vin într-o mare varietate de stiluri, de la convențional la contemporan. De asemenea, acestea sunt adesea construite din diverse materiale, inclusiv din oțel inoxidabil, hârtie și aluminiu.