Ceainice din oțel inoxidabil

6 articole în total
Ceainic electric NORDIC KITCHEN 1,5 l, negru, Eva Solo
Sticker
749 lei
ES502741
Ceainic electric ENFINIGY 1,5 l, negru, Zwilling
Sticker
469 lei
ZW53005001
Ceainic electric ENFINIDY 1,5 l, oțel inoxidabil, Zwilling
Sticker
469 lei
ZW53005000
Ceainic electric SENSE 1,5 l, alb, Tefal
Sticker
289 lei
TEFKO693110
Ceainic electric ENFINGY PRO 1,5 l, negru, Zwilling
Sticker
695 lei
ZW53006002

Fierbătoarele din oțel inoxidabil – fierberea apei cu o notă de modernitate

De ce să utilizezi fierbătoare din oțel inoxidabil?

Fierbătoarele electric din oțel inoxidabil sunt o alegere foarte bună pentru orice bucătărie. Aceste fierbătoare sunt durabile și rezistente la rugină, lovituri, coroziune, zgârieturi și decolorare. Fierbătorul din oțel inoxidabil este, de asemenea, ușor de curățat și atrage atenția prin designul său frumos. De asemenea, este, de obicei, mai ușor decât fierbătorul standard, de pe aragaz

Sunt fierbătoarele din oțel inoxidabil sigure pentru sănătatea ta?

Oțelul inoxidabil și sticla borosilicată sunt cele mai sigure două materiale pentru fierbătoarele de ceai. Oțelul inoxidabil nu expune utilizatorul la substanțe chimice periculoase, este rezistent la căldură și foc și nu absoarbe gusturi sau mirosuri. Vă rugăm să rețineți că oțelul inoxidabil este ușor mai greu decât aluminiul, însă t ceainicul din aluminiu fierbe apa într-un timp mai scurt, deoarece aluminiul conduce căldura mai repede decât oțelul.

La Kulina, oferim o gamă largă de fierbătoare (inclusiv modele din sticlă transparentă și fierbătoare din plastic, dar și fierbătoare tradiționale pentru aragaz și ceainicecare, uneori, poate fi pus și pe aragaz pentru a menține temperatura ceaiului mai mult timp. Dacă sunteți un iubitor de ceai și doriți să preparați o ceașcă de ceai perfectă, citiți pagina noastră de ghid de cumpărături pentru accesorii de prepararea ceaiului aici. Veți găsi, de asemenea, diferite tipuri de ceainice, inclusiv ceainice moderne din oțel inoxidabil.

Ce branduri de ceainic sunt cele mai fiabile?

La Kulina, oferim cei mai de încredere producători de electrocasnice mici, inclusiv mărci premium precum KitchenAid, Smeg, WMF, ETA sau Stelton. Dacă doriți să cumpărați un ceainic din inox în stil retro, alegeți KitchenAid sau Smeg. Dacă preferați un design modern, verificați WMF și ETA, iar dacă sunteți în căutarea unui ceainic minimalist în stil scandinav, vedeți ceainicele reprezentative din oțel inoxidabil de la Stelton

S-ar putea să fiți încântat să aflați că KitchenAid și Smeg oferă ceainice electrice cu control al temperaturii. Datorită celei mai noi tehnologii, veți putea să vă preparați ceaiul la temperatura potrivită, să economisiți energie sau să încălziți în câteva secunde apa pentru laptele copilului dvs.

Ce măsuri ar trebui să iau pentru a menține starea ceainicului meu din oțel inoxidabil?

În timpul utilizării:

  • respectați instrucțiunile din manual pentru nivelul maxim de umplere
  • turnați întotdeauna apa rămasă după fierbere
  • îndepărtați calcarul în mod regulat, cel puțin o dată pe lună. Faceți acest lucru chiar mai des dacă apa din zona în care locuiți este dură.