Cafetieră French Press Alessi

17 articole în total
Aparat de cafea espresso Stovepot OSSIDIANA 150 ml, negru, Alessi ALMT183B
Aparat de cafea espresso pe aragaz 9090, 150 ml, mâner maro, Alessi AL90903
Aparat de cafea espresso pe aragaz PULCINA 70 ml, negru, Alessi
334 lei
ALMDL021BB
Aparat de cafea espresso pe aragaz 9090, 300 ml, mâner maro, Alessi AL90906
Aparat de cafea espresso pe aragaz PULCINA 300 ml, roșu, Alessi
467 lei
ALMDL026R
Aparat de cafea espresso pe aragaz LA CONICA, 150 ml, Alessi
1 255 lei
AL900023
Aparat de cafea espresso Stovepot PULCINA 150 ml, roșu, Alessi
364 lei
ALMDL023R
Bol pentru fructe LA STANZA DELLO SCIROCCO 27 cm, negru, Alessi
329 lei
ALMT02B
Aparat de cafea espresso Stovepot MOKA 70 ml, Alessi
162 lei
ALDC061
Aparat de cafea espresso Stovepot PULCINA 70 ml, roșu, Alessi
297 lei
ALMDL021R
Aparat de cafea espresso pe aragaz LA CONICA, 300 ml, Alessi
1 499 lei
AL900026
Aparat de cafea espresso Stovepot PULCINA 150 ml, negru, Alessi
364 lei
ALMDL023B
Aparat de cafea espresso pe aragaz PULCINA 70 ml, mâner negru, Alessi ALMDL021B

Descoperă colecția excepțională de prese franceze Alessi! Dacă ești un pasionat al cafelei și apreciezi arta preparării unei cești perfecte, vei adora selecția noastră de prese franceze. Realizate cu precizie și eleganță, presele franceze Alessi oferă o combinație perfectă între formă și funcționalitate.

Experimentează aromele bogate și robuste ale cafelei proaspăt preparate cu Alessi. Presele franceze sunt concepute pentru a extrage în întregime aroma și gustul din boabele tale preferate de cafea. Materialele de înaltă calitate utilizate în construcția lor asigură durabilitatea și păstrarea căldurii pentru un proces optim de preparare.

Cu presele franceze Alessi, poți savura confortul preparării cafelei chiar la tine acasă. Designul ergonomic și mecanismele ușor de utilizat fac experiența de preparare a cafelei ușoară și plăcută. Adaugă simplu cantitatea dorită de cafea măcinată, toarnă apă fierbinte și lasă presa să-și facă magia.

Presele franceze Alessi nu oferă doar cafea excepțională, ci adaugă și un strop de rafinament în bucătăria sau spațiul tău de luat masa. Designul lor elegant și modern reprezintă angajamentul Alessi față de excelența estetică. Indiferent dacă preferi o finisare clasică din oțel inoxidabil sau un design contemporan din sticlă, avem presa franceză perfectă pentru a completa stilul tău.

Investește într-o presă franceză Alessi și ridică experiența preparării cafelei la noi înălțimi. Fie că te bucuri de o ceașcă de cafea singur sau găzduiești o întâlnire cu prietenii, aceste prese franceze sunt epitome ale eleganței și funcționalității. Fă fiecare înghițitură un moment de savurat cu Alessi.

Răsfoiește astăzi colecția noastră extinsă de prese franceze Alessi și găsește adăugarea perfectă rutinei tale de cafea. Cu execuție deosebită și design atemporal, aceste prese franceze sunt indispensabile iubitorilor de cafea și cunoscătorilor. Experimentează arta preparării cafelei cu Alessi și bucură-te de experiența supremă a cafelei.