Boluri pentru sosuri

5 articole în total
Bol de rame Fade 9 cm 110 ml MIJ
33 lei
MIJC0687
Bol pentru sos OFF WHITE 9 cm, 110 ml, MIJ
33 lei
MIJC7971
Bol pentru sos WHITE FADE, 8,5 cm, 100 ml, MIJ
33 lei
MIJC0677
Bol pentru sos GREEN FADE 100 ml, 8,5 cm, MIJ
33 lei
MIJC4006

Boluri și sosiere - vase mici care fac diferența

Ce este un bol de sos?

Un bol pentru sosuri este un bol micuț care este adesea folosit pentru a servi sosuri și sosuri. De obicei, acestea vin într-o gamă largă de dimensiuni și forme și sunt construite din ceramică sau porțelan. Acestea sunt utilizate în mod obișnuit în restaurante, cafenele și gospodării pentru a servi ketchup, muștar, sos de soia, salsa și alte sosuri sau sosuri la fel ca și la felurile principale.

Sosierele pentru sos uri sunt ulcioare mici cu mâner, folosite pentru a servi sosuri calde sau reci. De obicei, acestea sunt fabricate din porțelan, iar sosierele moderne pot fi fabricate și din oțel inoxidabil.

Pe Kulina veți găsi, de asemenea, sosiere sau sosiere - ulcioare joase cu mâner și formă de barcă în care se servește sosul sau sosul. Acestea sunt foarte elegante și sunt folosite de obicei la ocazii formale. Puteți folosi o sosieră cu o lingură de servire a sosului.

Iar dacă sunteți în căutarea unui alt tip de farfurie, nu uitați să verificați bolurile noastre de servire, ulcioarele de lapte și vasele pentru servit gustări.

De ce ai nevoie de sos cu mâncarea ta?

Un sos este un preparat lichid sau semilichid care se servește împreună cu mâncarea sau se adaugă la aceasta în timp ce se gătește. Sosurile adaugă aromă și umezeală mâncării, îmbunătățesc textura mesei și fac ca farfuria să arate mai bine.

Care sunt diferitele tipuri de sosuri?

Există mai multe tipuri de sosuri, fiecare având un gust, o textură și ingrediente speciale. Următoarele sunt câteva dintre cele mai populare categorii de sosuri:

  • Sosuri pe bază de roșii: Acestea includ sosul pentru paste, sosul pentru pizza și sosul marinara și sunt create în principal cu roșii ca ingredient.
  • Sosurile pe bază de smântână, cum ar fi Alfredo, bechamel și sosul de brânză, se prepară folosind smântână, lapte sau alte ingrediente lactate.
  • Sosuri pe bază de sosuri: Acestea sunt produse cu făină și picături de carne și includ sosul de vită, sosul de porc, sosul de pui și sosul de curcan.
  • Sosurile pe bază de pesto, cum ar fi pesto de rucola, de roșii uscate la soare și de busuioc, se prepară folosind ierburi proaspete, brânză, nuci și usturoi.
  • Sosuri picante: Acestea includ sosul Sriracha, sosul Tabasco și sosul habanero și sunt produse din ardei iute.
  • Sosuri pe bază de soia: Sosul Teriyaki, sosul hoisin și sosul de soia și ghimbir sunt exemple de sosuri pe bază de soia care sunt produse din soia.
  • Sosuri pe bază de fructe: Sosul de mango, sosul de mere și sosul de afine sunt câteva exemple de sosuri pe bază de fructe.
  • Sosurile pe bază de hollandaise, cum ar fi hollandaise, béarnaise și maioneză, sunt create folosind ouă și unt.

În cele din urmă, există mai multe varietăți de sosuri disponibile, fiecare cu o aromă și o utilizare distincte. Nevoile dvs. specifice și mâncarea pe care o preparați vor determina tipul de sos pe care îl alegeți și veți găsi bolul de sos potrivit în Kulina. Oferim sosiere și boluri pentru sos de la mărci de renume, cum ar fi MIJ.