ZWILLING Forte

5 articole în total
Tigaie antiaderentă FORTE 24 cm, Zwilling
469 lei –13 %
408 lei
ZW66569241
Capac pentru cratiță FORTE 28 cm, Zwilling
959 lei
ZW66563281
Cratiță FORTE 16 cm, Zwilling
519 lei
ZW66565161
Cratiță FORTE 18 cm, Zwilling
571 lei
ZW66565181
Tigaie antiaderentă FORTE 28 cm, Zwilling
513 lei
ZW66569281

ZWILLING Forte este o colecție remarcabilă de ustensile de gătit concepută pentru a vă îmbunătăți experiența culinară. Această baterie de gătit este fabricată din aluminiu solid de înaltă calitate și este supusă unui proces unic de etanșare antiaderentă Ti-X care oferă un trio de beneficii excepționale.

În primul rând, vasele de gătit din aluminiu din colecția Forte se mândresc cu proprietăți antiaderente superioare pentru a vă asigura că aventurile dvs. culinare sunt lipite de frustrarea lipirii alimentelor. Puteți pregăti cu ușurință și în siguranță mâncăruri delicate.

În al doilea rând, ustensilele de gătit Zwilling Forte asigură o distribuție uniformă a căldurii, garantând că preparatele dvs. sunt gătite perfect de fiecare dată. Spuneți adio punctelor fierbinți și alimentelor gătite neuniform, deoarece această colecție menține căldura constantă în întreaga tigaie.

În al treilea rând, tigăile ZWILLING Forte sunt concepute pentru a rezista la utilizarea zilnică. Sunt excepțional de rezistente la zgârieturi și uzură, asigurându-și longevitatea în bucătăria dumneavoastră. Veți vedea că aceste tigăi vor rămâne o parte esențială a arsenalului dvs. culinar pentru mulți ani de acum încolo.

Ceea ce diferențiază cu adevărat vasele de gătit Forte este durabilitatea suprafeței sale antiaderente Ti-X. Spre deosebire de straturile antiaderente standard, această inovație excepțională va dura semnificativ mai mult timp. Puteți folosi chiar și ustensile de bucătărie din metal fără teama de a deteriora suprafața. Cu suprafața Forte, tot ce vă va rămâne este o impresie durabilă de perfecțiune culinară.