WMF Fächer

2 articole în total
Set de tacâmuri FÄCHER WMF 66 buc
5 028 lei –15 %
4 273 lei
WM1224006341
Set de tacâmuri FÄCHER WMF 30 buc
Outlet
2 513 lei –25 %
1 884 lei
WM1224916340

Ridicați-vă experiența culinară cu colecția WMF Fächer, care combină stilurile clasic, baroc și art deco pentru a crea tacâmuri uimitoare care cu siguranță vor impresiona. Modelul Fächer este întruchiparea eleganței atemporale, iar istoria sa datează de aproape un secol, când a fost realizat inițial din argint tradițional.

În vremurile moderne, tacâmurile Fächer se întorc triumfător într-un finisaj exclusiv Cromargan protect® care nu numai că îi păstrează farmecul clasic, dar asigură și o rezistență excepțională la zgârieturi și la uzura provocată de utilizarea zilnică. Astfel, tacâmurile Fächer rămân în stare perfectă cu o întreținere minimă.

Fiecare piesă din colecția WMF Fächer este realizată cu precizie și grijă de expert. De exemplu, designul ergonomic al lingurii de masă asigură o prindere confortabilă, care se potrivește perfect în fiecare mână. Este o dovadă a măiestriei și a know-how-ului care au făcut WMF celebră în lumea tacâmurilor.

Pentru a vă face viața și mai comodă, tacâmurile Fächer pot fi spălate în mașina de spălat vase, permițând o curățare rapidă și ușoară după mese. Spuneți adio spălării de mână și bun venit la mai mult timp pentru a petrece la masă.

Investiți astăzi în colecția WMF Fächer și aduceți o notă de eleganță atemporală la masa dvs. de luat masa. Experimentați frumusețea, durabilitatea și ușurința de utilizare pe care o oferă tacâmurile WMF Fächer. Explorați magazinul nostru online și descoperiți modalități de a vă îmbunătăți momentele de luat masa.