Vase termorezistente

1 articole în total

Farfurii de cuptor - un must-have în bucătăria dvs

Ce face o farfurie pentru cuptorperfectă pentru farfurie pentru cuptor?

OFarfurie pentru cuptor de cuptor, adesea numită caserolă, probabil de la cuvântul francez arhaic casse care înseamnă o cratițămică, este o farfurie mare și adâncă folosită atât în cuptor, cât și ca vas de servit (din acest motiv este uneori echipată cu mânere mici). Este unul dintre instrumentele de bucătărie esențiale și poate fi folosit în diverse scopuri. Puteți folosi un vas de copt pentru mâncăruri dulci și sărate, pentru deserturi și mâncăruri pentru cină, legume, carne sau fructe. Poate servi drept substitut pentru o tavă tigaie pentru prăjire sau chiar pentru o tavă de copt, așa că asigurați-vă că vă procurați o farfurie pentru cuptor de înaltă calitate, care vă va fi de folos o veșnicie și care va arăta bine pe blatul de lucru din bucătărie.

Farfuriile pentru cuptor sunt fabricate din materiale rezistente la căldură, cum ar fi sticla, metalul sau faianța, care pot rezista la temperaturi de 250°C și sunt potrivite pentru a fi folosite în cuptor.

La ce poți folosi un farfurie pentru cuptor ?

Vasele de copt pot fi folosite pentru un număr mare de experimente culinare, astfel încât o farfurie pentru cuptor înaltă calitate pentru farfurie pentru cuptor vă va servi nu numai pentru mulți ani, ci și destul de des. Puteți folosi o caserolă pentru a găti:

  • caserole (macaroane sau legume)
  • cartofi gratinați
  • enchiladas și quiches
  • fructe sfărâmate
  • lasagnas
  • carne

Pe Kulina veți găsi mai ales vase de cuptor din ceramică, porțelan și gresie. Dacă sunteți în căutarea unei farfurie pentru cuptor excelente, ar trebui să verificați ce are de oferit marca Revol. Îți garantăm că vei fi uimit de formele și culorile ceramicii lor! Vasele de copt legendare ale mărcii franceze Emile Henry fabricate din ceramică HR® (High Resistance), care asigură o difuzie uniformă a căldurii, permițând ca alimentele să fie gătite perfect până în centru. Aspectul lor retro și culorile frumoase vor arăta grozav în orice bucătărie și le puteți folosi cu ușurință pentru a vă servi mâncărurile direct din cuptor la masă și la frigider.

Nu uitați să nu folosiți ustensile de metal, deoarece acestea pot zgâria sau zgâria stratul exterior al vaselor de gătit din ceramică!