Capac pentru cratiță DIAMOND LITE PRO 22 x 22 cm, titan, WOLL

Cod: WL10222DLP
Marcă: WOLL
609 lei –21 %
Capac pentru cratiță DIAMOND LITE PRO 22 x 22 cm, titan, WOLL
609 lei –21 % 479 lei
În stoc (5 buc.)

Tigăile antiaderente Diamond Lite PRO de calitate superioară, demne de profesioniști, vor încânta pe oricine căruia îi place calitatea și gătitul bun. Datorită suprafeței lor speciale antiaderente, oalele robuste din titan cu mânere din oțel inoxidabil de la marca germană WOLL sunt ideale pentru gătitul și prăjirea sănătoasă și economică, cu puține grăsimi.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Tigăile antiaderente Diamond Lite PRO de calitate superioară, demne de profesioniști, vor încânta pe oricine căruia îi place calitatea și gătitul bun. Datorită suprafeței lor speciale antiaderente, oalele robuste din titan cu mânere din oțel inoxidabil de la marca germană WOLL sunt ideale pentru gătitul și prăjirea sănătoasă și economică, cu puține grăsimi.

Tigăile Diamond Lite au avantajul unui transfer foarte rapid de căldură și al unei suprafețe antiaderente extrem de durabile, cu duritate dublă de diamant. Oalele se mândresc cu proprietăți antiaderente foarte superioare, în plus, sunt foarte rezistente la zgârieturi. Acestea sunt ușor de curățat și pot rezista cu ușurință la spălarea în mașina de spălat vase sau la utilizarea, de exemplu, a ustensilelor de bucătărie din metal.

Designul elegant, cu mânere din oțel inoxidabil mat, nu este doar frumos la vedere, ci și foarte practic. Partea de susținere a mânerelor ergonomice este formată în turnarea ustensilelor. Acestea formează o singură unitate care asigură o fixare sigură. Oțelul inoxidabil utilizat este ușor de curățat, igienic, rezistent la impact și la acizii alimentari și este deosebit de potrivit pentru coacerea în cuptor. Datorită calității înalte a manoperei și durabilității materialelor, oalele Diamond Lite PRO sunt potrivite pentru bucătarii amatori și profesioniști.

Seria Diamond Lite PRO

 • Articole de gătit de calitate superioară pentru utilizare zilnică și profesională, producție brevetată
 • Turnat manual, dintr-o singură bucată pentru o rezistență mecanică și termică mai mare
 • Combină măiestria cu tehnologiile inovatoare
 • Robust, stabil din punct de vedere dimensional, potrivit pentru bucătari profesioniști datorită calității sale
 • Mânere durabile din oțel inoxidabil cu design ergonomic, potrivite pentru coacerea în cuptor
 • Suprafață antiaderentă foarte rezistentă pentru gătit sănătos, fără grăsimi
 • Dublu întărit, rezistent la zgârieturi, fabricat fără PFOA
 • Datorită rezistenței ridicate a suprafeței, pot fi folosite chiar și ustensile de bucătărie din metal
 • Rezistă la temperaturi de până la 300 °C, potrivitși pentru prăjire la temperaturi ridicate
 • Transfer de căldură extrem de rapid pe întreaga suprafață
 • Fund cu grosimea de aproximativ 6 mm, potrivit pentru toate sursele de căldură, cu excepția inducției
 • Economisește până la 1/3 din energie în comparație cu vasele de gătit tradiționale din oțel inoxidabil
 • Margini întărite pentru o mai bună rezistență la impact
 • Conceput pentru o turnare ușoară fără picurare
 • Foarte ușor de curățat, lavabil în mașina de spălat vase

WOLL produsele turnate profesionale sunt sinonime cu calitatea de primă clasă. Se mândrește cu suprafețe antiaderente de lungă durată, un design de bun gust și cele mai bune rezultate posibile la gătit.

Tehnologii și materiale utilizate

Produsele turnate profesionale WOLL reprezintă produse "Made in Germany" fabricate cu cea mai înaltă calitate de manoperă. Acest lucru este, de asemenea, monitorizat continuu în timpul procesului de producție. În plus, tehnologiile utilizate de WOLL sunt ecologice și au emisii reduse de dioxid de carbon. Toate vasele de gătit WOLL fabricate din aliaj de aluminiu cultivat de înaltă calitate sunt turnate manual, ceea ce le deosebește de producția convențională anonimă din fabrică. Turnarea manuală lentă previne formarea de pungi de aer care reduc calitatea materialului.

Mai multe straturi sunt aplicate la turnarea de aluminiu rezultatăpentru o mai mare antiaderență și durabilitate a vasului de gătit. Înainte de aceasta, suprafața sa este sablată de mai multe ori. Într-o etapă ulterioară, corpul tigăii sau al vasului este întărit cu particule de titan și ars cu o duză cu plasmă la temperaturi extreme de peste 20.000 °C. Astfel, vasele sunt stabile din punct de vedere dimensional și rezistente la deteriorări mecanice. Al doilea strat protejează materialul împotriva coroziunii, în timp ce al treilea strat oferă proprietăți excelente de antiaderență. Ultimul strat superior întărit este antiaderent, dublu întărit cu ajutorul particulelor de diamant, cel mai dur mineral de pe planeta noastră. Pentru proprietățile sale excepționale, acesta este protejat de un secret de fabricație.

Datorită unui proces special de fabricație, suprafața antiaderentă de înaltă calitate poate rezista la spălarea în mașina de spălat vase sau chiar la utilizarea uneltelor metalice de bucătărie. (Cu toate acestea, pentru o durată de viață mai lungă a ustensilelor de gătit, vă recomandăm să folosiți ustensile mai delicate din lemn sau silicon) Suprafața antiaderentă special întărită WOLL este dovedită pentru o gătire sănătoasă, cu puține sau deloc grăsimi. Este sigur și fără PFOA. Mâncărurile rezultate sunt atât de bogate în vitamine. Datorită rezistenței sale la căldură de până la 300 °C, este potrivit nu numai pentru alimentele delicate, ci și pentru prăjirea la temperaturi ridicate . De asemenea, vasele de gătit Diamond Lite PRO rezistă foarte bine la șocurile de temperatură și pot fi încălzite rapid fără a folosi grăsimi. Datorită proprietăților sale antiaderente superioare, este foarte ușor de curățat.

Parametri suplimentari

Categorie: Oale joase
Greutate: 2 kg
Material: Titan
Dimensiune: 22 cm
Tip produs: Oala caserolă
Seria: WOLL Diamond Lite PRO
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: