Termosuri

7 articole în total
Cană termos SILHOUETTE, 1 l, ciocolată, Eva Solo
Outlet
511 lei –32 %
345 lei
ES502876
Cană termos SILHOUETTE, 1 l, albastru, Eva Solo
Outlet
507 lei –31 %
345 lei
ES502881
Cană termos SILHOUETTE, 1 l, salvie, Eva Solo
511 lei –9 %
461 lei
ES502877
Cană termos SILHOUETTE, 1 l, bej pal, Eva Solo
511 lei –9 %
461 lei
ES502874
Sticlă termos GRAND CRU 650 ml, gri închis, Rosendahl
206 lei
RSD27153
Cană termos SILHOUETTE, 1 l, galben, Eva Solo
507 lei –9 %
461 lei
ES502880

Flacoane de vid - pentru menținerea temperaturii non-stop

Ce este un balon cu vid?

Un termos sau un balon cu vid este o sticlă izolată care menține lichidele la o temperatură constantă, uneori chiar și pentru o perioadă de până la 12 ore. Datorită proprietăților lor izolatoare, acestea pot fi folosite pentru a menține temperatura băuturilor calde sau reci, în funcție de nevoile dumneavoastră. Le puteți folosi acasă sau în călătorii pentru ceaiul sau cafeaua făcută în casă.

Cum mențin temperatura baloanele cu vid?

Izolație în vid

Prin crearea unui vid în peretele interior, izolația în vid acționează pentru a opri transmiterea căldurii din exteriorul sticlei către interior. Convecția nu poate avea loc în vid, deoarece nu există aer, prin urmare temperatura lichidului rămâne constantă.

Izolație de spumă

Spuma este folosită în izolarea cu spumă pentru a opri convecția. Spuma face ca aerul să circule mai greu, împiedicând transmiterea căldurii din exterior spre interiorul recipientului.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când cumpăr un balon de vid?

Cel mai bun tip de recipient izolat pe care îl puteți cumpăra este cu siguranță un balon cu vid, deoarece, la fel ca și cupele termice standard, nu numai că vă păstrează băuturile calde, dar este și incredibil de mobil. De asemenea, puteți cumpăra un ulcior cu aspirator care poate fi folosit acasă sau la serviciu. Are un volum mai mare, astfel încât vă puteți bucura de ceai sau cafea fierbinte mai mult timp. Așadar, atunci când achiziționați un balon cu vid sau un termosifon, luați în considerare:

  • Capacitate

Flacoanele Thermos pentru vid pot conține între 0,4 și 1,5 litri de lichid, în funcție de capacitatea lor. Dacă doriți un balon de dimensiuni mari pentru călătorii pe distanțe lungi, alegeți ceva care poate conține suficiente lichide pentru a vă menține hidratat timp de câteva ore. Un balon de vid mai mic va fi perfect pentru o călătorie care durează una sau două ore.

  • Materiale

Materialele pentru flacoanele de vid includ siliciu, oțel și plastic. Nevoile dvs. vor determina opțiunea pe care o veți alege. Flacoanele de vid fabricate din plastic sunt ieftine și portabile. Temperatura poate fi menținută mai mult timp într-un balon de vid din oțel inoxidabil, care este, de asemenea, mai ecologic.

Consultați selecția de flacoane de vid oferite de Kulina de la producători precum Eva Solo, WMF, Rosendahl, și Stelton, care simplifică păstrarea băuturilor preferate într-un mod sigur și curat. Avem, de asemenea, o selecție fantastică de căni, astfel încât să vă puteți savura ceaiul sau alte băuturi în interior.