Șorțuri

9 articole în total
Șorț pentru grătar 98 cm, pânză și piele, Eva Solo
445 lei –12 %
391 lei
ES571113
Copii șorț JUNGLE, Zwilling
116 lei –10 %
104 lei
ZW13304000
Șorț bucătărie ORGANIC 70 X 180 cm, gri, BITZ
113 lei –14 %
97 lei
BITZ12312
Șorț pentru grătar, in, Höfats
197 lei
HO030201
Șorț SODAHL, măsline, Bitz
113 lei –7 %
105 lei
BITZ12314
Șorț SODAHL, crem, Bitz
113 lei –16 %
Șorț SODAHL, crem, Bitz
În stoc (6 buc.)
94 lei
BITZ12315
Șorț pentru copii ANIMALS, Zwilling
115 lei –9 %
104 lei
ZW13304001
Șorț NEAT, albastru, bumbac, Nicolas Vahé
232 lei
NV104030503

șorț bucătărie - cel mai bun costum de bucătărie

Un șorț bucătărie purtat peste haine le protejează de murdăria și petele care ar putea apărea în timp ce gătiți, coaceți, frigeți, prăjiți sau vă implicați în alte activități culinare. O gamă largă de modele, materiale și dimensiuni sunt disponibile pentru șorțuri care se potrivesc diferitelor nevoi și gusturi.

La Kulina, am ales cu grijă șorțuri de excepție de la mărci renumite precum Bitz, Eva Solo, și Nicolas Vahé. În timp ce unele șorțuri includ curele reglabile la gât, altele se leagă la partea din spate a taliei, unele au buzunare pentru a păstra la îndemână ustensile de bucătărie necesare sau alte obiecte, iar unele au chiar și o bucla pentru prosop de ceai.

Dacă sunteți în căutarea unor textile de bucătărie mai stilate, asigurați-vă că verificați și selecția noastră de mănuși pentru cuptor, prosoape de ceai și textile de masă.

De ce este esențială utilizarea unui șorț în bucătărie?

Din multe motive, purtarea unui șorț în bucătărie este indispensabilă din motive precum:

 • Protecția îmbrăcămintei: Unul dintre scopurile principale ale unui șorțeste acela de a oferi protecție pentru îmbrăcăminte împotriva scurgerilor, petelor și a altor mizerii care pot apărea atunci când gătiți și pregătiți alimente. Poți contribui la păstrarea hainelor curate și fără pete de mâncare și alte probleme purtând un șorț.
 • Igiena: Un șorț poate contribui, de asemenea, la menținerea igienei în bucătărie, împiedicând particulele de alimente, grăsimea și alți contaminanți să se depună pe hainele dumneavoastră. Dacă manipulați des alimente sau lucrați într-o bucătărie profesională, acest lucru este extrem de important.
 • Siguranță: Un șorț poate oferi un strat suplimentar de apărare împotriva lichidelor fierbinți și a altor riscuri potențiale în bucătărie, pe lângă protejarea hainelor și păstrarea curățeniei. Acest lucru este deosebit de important atunci când se lucrează cu ulei fierbinte, apă clocotită sau alte substanțe potențial periculoase care ar putea provoca arsuri sau alte daune.
 • Confort: În cele din urmă, purtarea unui șorț în timp ce lucrați în bucătărie poate contribui la confortul dumneavoastră, menținându-vă uscat și răcoros. Multe șorțuri sunt compuse din țesături respirabile și ușoare, care vă pot ajuta să rămâneți răcoros și confortabil chiar și atunci când lucrați în bucătărie pentru o perioadă mai lungă de timp.
 • Stil: Un șorț bucătărie elegant vă va permite să arătați foarte bine în fața oaspeților, mai ales dacă pregătiți mâncarea din mers la ora cinei.

Care sunt caracteristicile unui bun Șorț pentru grătar?

Dacă sunteți în căutarea unui perfect șorț pe care să îl purtați în timpul petrecerilor la grătar sau pe care să îl oferiți cadou unui maestru al grătarului din familie sau unui prieten, asigurați-vă că șorț pe care îl alegeți să aibă următoarele caracteristici:

 • Protecție: Un bun Șorț pentru grătar ar trebui să ofere o protecție adecvată a purtătorului împotriva căldurii, a flăcărilor și a stropilor. Acesta trebuie să fie confecționat dintr-un material rezistent la foc, care să reziste la temperaturi ridicate și să prevină arsurile.

 • Durabilitate: Un Șorț pentru grătar bun pentru Șorț pentru grătar trebuie să fie fabricat dintr-un material durabil care poate rezista la o utilizare și spălare regulată. Căutați șorțuri fabricate din bumbac, pânză sau piele rezistentă.

 • Confort: Un bun Șorț pentru grătar trebuie să fie confortabil de purtat pentru perioade lungi de timp. Căutați un șorț care să fie reglabil și să aibă o curea confortabilă la gât și legături în talie.

 • Buzunare: Un Șorț pentru grătar bun pentru grătar trebuie să aibă buzunare pentru a depozita uneltele de grătar sau alte obiecte de care ați putea avea nevoie în timp ce gătiți. Căutați un șorț cu mai multe buzunare de diferite dimensiuni.

 • Stil: Un bun Șorț pentru grătar trebuie să fie elegant și să reflecte gustul tău personal. Căutați un șorț care să se potrivească stilului și personalității dumneavoastră, fie că este vorba de un aspect clasic, tradițional sau de ceva mai modern și la modă.

 • Ușor de curățat: Un Șorț pentru grătar bun pentru Șorț pentru grătar trebuie să fie ușor de curățat după utilizare. Căutați un șorț care poate fi spălat și uscat la mașină sau care poate fi șters cu o cârpă umedă.