Cutie pentru prânz SNACKMOBILE, 2 compartimente, roșu, Alessi

Cod: ALSA06R
Marcă: Alessi
229 lei
În stoc (1 buc.)

Cu un design inteligent, a lua mâncare de la mama ta poate fi distractiv!

Această cutie de prânz roșie SNACKMOBILE jucăușă și funcțională cu patru roți pentru copii este concepută de Sakura Adachi pentru Alessi. Provine din familia de cutii de prânz Food à porter, dar de data aceasta Alessi oferă ceva pentru tinerii iubitori de design - și de gustări. Cutia de prânz în formă de mașină de jucărie pe roți este distractivă, practică, amuzantă și poate fi folosită și ca jucărie!

Este format din două cutii/părți separate care pot fi separate cu un capac și va fi perfect pentru alimente proaspete și sănătoase luate de acasă la școală sau într-o excursie. Separați gustările (fructe, legume, biscuiți, nuci) cu un capac interior sau folosiți cutia fără capac pentru alimente mai mari, cum ar fi sandvișuri, iaurt în pahare sau brioșe. Vă putem garanta că, cu această cutie de prânz în formă de mașină, copiii dvs. vor scoate cu nerăbdare gustările și le vor mânca la școală, pe o bancă din parc sau chiar în mașină, în drum spre activitățile sportive de după școală.

Recipientul este ușor de utilizat și de curățat. Așezați alimentele în recipiente, apoi închideți recipientul de jos apăsând capacul interior pentru a închide ermetic. Apoi, închideți dopul de aerisire, puneți recipientele unul peste altul și închideți-le cu ajutorul închizătorului din față. Pentru a scoate cu ușurință capacul interior, deschideți dopul de aerisire înainte de a ridica capacul. Recipientul de jos poate fi folosit și pentru a reîncălzi mâncarea în cuptorul cu microunde și ambele pot fi spălate în mașina de spălat vase (în raftul de sus).

Stafidele termoplastice din care este fabricată cutia de prânz pentru copii SNACKMOBILE sunt durabile, sigure pentru alimente, inodor, fără gust și fără BPA. De asemenea, este 100% reciclabil, astfel încât gustările dvs. de acasă sunt sănătoase, amuzante și ecologice în același timp.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Principalele beneficii:

  • mare idee cadou
  • design jucăuș
  • două compartimente
  • ușor de utilizat, ușor de curățat

Informații suplimentare:

  • design: Sakura Adachi
  • dimensiune: 10 x 20 x 11 cm
  • material: rășină termoplastică sigură pentru alimente

Parametri suplimentari

Categorie: Cutii pentru mâncare
Greutate: 0.4 kg
Culoare: roșu
Material: Plastic
Dimensiune: 20 cm
Volum: 0,6 l
Caracteristici: Potrivit pentru cuptorul cu microunde, Se poate spăla în mașina de spălat vase
Tip produs: Caserolă pentru alimente
Seria: Alessi FOOD à PORTER
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: D

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: