Pahar pentru cocktail PERFECT SERVE COLLECTION, set de 4 buc, 165 ml, Spiegelau

Cod: SP4500175
Marcă: Spiegelau
209 lei –18 %
Pahar pentru cocktail PERFECT SERVE COLLECTION, set de 4 buc, 165 ml, Spiegelau
209 lei –18 % 171 lei
În stoc (9 buc.)

Colecția Perfect Serve

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Colecția Perfect Serve

Spiegelau a creat o gamă unică de pahare pentru cei care doresc să mențină un standard excepțional în viața lor privată și profesională, pe fundalul culturii băuturilor elegante de astăzi. Paharele individuale din colecția Perfect Serve au fost dezvoltate în colaborare cu barmanul Stephan Hinz, renumit și premiat la nivel internațional, pentru a însoți în mod optim fiecare băutură clasică, trendy și funky și pentru a răspunde cerințelor barurilor moderne.

Datorită elementelor decorative decupate pe fiecare pahar, se obțin reflexii unice, iar băuturile ies în evidență în toată frumusețea lor, condimentate cu o strălucire subtilă. Toate acestea sunt însoțite de un clinchet armonios în timpul toastului. Piesele individuale de sticlă sunt robuste, potrivite pentru frigider pentru prerăcire și foarte rezistente la zgârieturi și spargeri. La cel mai înalt nivel posibil, acestea combină estetica fină cu aproape 500 de ani de măiestrie în fabricarea sticlei de la Spiegelau.

  • Pahar de cocktail Perfect Serve Collection 165 ml
  • Elemente tăiate unic cu reflexii frumoase
  • Una dintre cele mai cunoscute forme de pahare de cocktail
  • Pahar conic, larg deschis, pe un picior înalt și elegant
  • Forma specifică a paharului păstrează băutura rece pentru o perioadă lungă de timp
  • Potrivit în special pentru martini, dar și pentru alte cocktailuri elegante
  • Sticlă de cristal transparentă
  • Rezistență crescută la spargere
  • 100% sigur pentru mașina de spălat vase
  • Ecologic

Stephan Hinz este un barman premiat la nivel internațional și proprietar al "Bar Little Link", care a adus multe inovații și idei revoluționare în literatura de specialitate din lumea băuturilor și a cocktailurilor. În "The Art of Cocktails", îi sfătuiește pe gastronomi în toate domeniile, de la concepte de bază la tendințe moderne. După cum spune Stephan însuși: " Indiferent cât de versatilă și multifuncțională este gastronomia, cerințele pentru un pahar cu adevărat bun rămân aceleași . De aceea, am combinat funcționalitatea cu eleganța atemporală. Iar acestea sunt caracteristici, care răspund cerințelor oricărui bar, indiferent de concept sau de tendințele actuale."

Marca germană Spiegelau, cu aproape 500 de ani de tradiție în domeniul cristalului, oferă o gamă largă de pahare de vin, pahare de degustare, pahare speciale pentru anumite tipuri de băuturi spirtoase sau pahare pentru băuturi răcoritoare pentru uzul zilnic. Cu toate acestea, este cunoscut în special pentru paharele sale unice de bere. Sortimentul include, de asemenea, o gamă de carafe, ulcioare și decantoare.

Calitatea de primă clasă a ochelarilor Spiegelau este garantată de o combinație de procese de producție și know-how tehnic. Paharele sunt, de asemenea, extrem de rezistente: un laborator independent garantează că, chiar și după 1.500 de cicluri în mașina de spălat vase, acestea rămân fără zgârieturi și deteriorări și nu își pierd strălucirea.

În spatele duratei lungi de viață și a rezistenței la spargere a paharelor se află în mare parte așa-numitul proces Platinum Glass. În timpul procesului de producție, sticla topită este trecută prin tuburi placate pentru a elimina orice impurități și neregularități. Rezultatul acestei tehnologii relativ costisitoare este o sticlă care combină în mod remarcabil eleganța, funcționalitatea și durabilitatea.

Toate paharele Spiegelau sunt fabricate din cristal fără plumb , cu o compoziție specială care garantează o durabilitate îndelungată, rezistență la spălarea în mașina de spălat vase și la spargere și, de asemenea, o mai mare strălucire decât paharele fabricate din variante de sticlă mai ieftine.

Parametri suplimentari

Categorie: Pahare pentru cocktailuri
Greutate: 0.57 kg
Material: Sticlă
Număr bucăți: 4 buc
Tip produs: Set pahare
Seria: Spiegelau Perfect Serve Collection
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: