Roboți de bucătărie

4 articole în total
Mixer ARTISAN 5KSM195 4,83 l, hibiscus, KitchenAid
4 390 lei
KA5KSM195PSEHI
Mixer cu bol ARTISAN 5KSM185, verde sticla, KitchenAid
4 490 lei
KA5KSM185PSEPP
Mixer cu bol ARTISAN 5KSM185, gri regal, KitchenAid
4 490 lei
KA5KSM185PSEGR
Mixer cu bol ARTISAN 5KSM185, Kyoto Glow, KitchenAid
4 490 lei
KA5KSM185PSEKG

Mixer planetar – Amestecați rețetele fără mizerie și stres

Care este funcția unui mixer planetar?

Mixerul planetar este un mixer electric aplicat pentru sarcini grele pentru amestecarea sau frământarea unei varietăți de mâncăruri. Mâncărurile obișnuite care pot fi prelucrate în mixerul planetar includ aluat de prăjituri de casă, aluat pentru pizza sau paste făinoase, carne tocată și chifteluțe, glazuri, sosuri, pâine, fursecuri. Atunci când este utilizat împreună cu alte accesorii pentru mixere cum ar fi telurile de aluat și paletele, prelucrarea alimentelor devine mai simplă.

Cum aleg cel mai bun mixer planetar?

Alegerea unui mixer poate fi o provocare, motiv pentru care fiecare dintre produsele noastre de la Kulina are o descriere care să ajute la informarea potențialilor clienți. Pe piață, există o mare varietate de modele și mărci la diferite prețuri.

Cum puteți alege cel mai bun mixer pentru nevoile dumneavoastră? Decideți-vă mai întâi bugetul și, apoi, decideți ce aveți nevoie de la mixer și cât de des îl veți folosi. Dacă decideți că nu aveți nevoie de un aparat atât de avansat, puteți alege un mixer planetar, mixer vertical sau mixer de mână. În al treilea rând, verificați funcțiile și informațiile tehnice despre mixerele planetare premium din oferta noastră.

Alege-ți mixerul acum! Mixerele de înaltă calitate pe care le avem sunt extrem de rezistente și pot produce o mulțime de rețete preferate.

Kulina comercializează mixere planetare construite din materiale durabile și de înaltă calitate, inclusiv metal, oțel inoxidabil și aluminiu. Cele mai mari mixere din această colecție provin de la producători renumiți, inclusiv KitchenAid, Eta, Smeg, Ankasrum și Tefal.

De ce ar trebui să pornesc mixerul la nivel scăzut atunci când îl pornesc prima dată?

Nu se recomandă niciodată să porniți un mixer la viteză mare, indiferent de marca sau modelul pe care îl alegeți. Folosiți în schimb cea mai mică setare. Această sugestie este justificată din mai multe motive. Pentru început, este mai puțin probabil ca aluatul să provoace mizerie. În al doilea rând, veți prelungi durata de viață a echipamentului.

Cum împiedic aparatul să se încălzească prea tare?

Multe dintre mixerele de pe piață includ acum o opțiune de oprire automată care împiedică supraîncălzirea aparatului. Dacă dați peste un mixer căruia îi lipsește această funcție, există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a evita problema. Urmați întotdeauna instrucțiunile de utilizare și opriți aparatul conform instrucțiunilor. De asemenea, efectuați în mod regulat întreținerea de rutină a aparatului.

În Kulina veți găsi multe informații utile și diverse accesorii pentru mixerul planetar.