Rafturi haine

7 articole în total
Umeraș pentru haine COAT TREE 104 cm, gri deschis, oțel, Fritz Hansen FH840330
Stativ pentru haine și accesorii MENOTO, oțel inoxidabil mat, Blomus BM68545
Umeraș pentru haine COAT TREE 104 cm, albastru închis, oțel, Fritz Hansen FH840331
Suport pentru haine și accesorii MENOTO, oțel inoxidabil lustruit, Blomus BM68548
Cârlig pentru haine SPOT, set de 3 buc, fier, Hübsch
245 lei
HU991119
Raft pentru haine CURL S 26 cm, gri închis, Blomus
132 lei –10 %
118 lei
BM65919
Umeraș ARANYA 30 cm, maro, rattan, Bloomingville
38 lei
BV82058002

Rafturile pentru haine - soluția perfectă pentru organizarea garderobei tale

Ce sunt rafturile de haine?

Rafturile pentru haine sunt instrumente de depozitare concepute pentru agățarea, organizarea și expunerea articolelor de îmbrăcăminte. Acestea constau, de obicei, dintr-o tijă orizontală sau o serie de tije susținute de stâlpi verticali sau de un cadru.

Având un suport de haine în garderoba dvs. are multe avantaje, printre care se numără capacitatea sa de a economisi spațiu, de a preveni încrețirea hainelor, de a depozita hainele în exces și de a oferi confort general.

Rafturile pentru haine sunt, de asemenea, folosite pentru a agăța și expune hainele, permițând depozitarea, organizarea și accesibilitatea ușoară.

Care sunt tipurile de rafturi de haine disponibile pe Kulina?

Rafturile pentru haine sunt disponibile în diferite tipuri și modele, fiecare dintre ele răspunzând unor nevoi și preferințe specifice. Iată câteva tipuri comune de rafturi pentru haine:

 • Raft de haine independent: Acesta este un tip de raft de bază și versatil, care stă pe sine, fără a fi nevoie de instalare. De obicei, este format din bare orizontale pentru agățarea hainelor și poate include rafturi suplimentare pentru pantofi sau accesorii.

 • Raft de haine montat pe perete: Montat direct pe perete, acest tip de raft maximizează utilizarea spațiului. Este o opțiune excelentă pentru camerele mici sau spațiile înguste, oferind un loc pentru agățarea hainelor fără a ocupa spațiu pe podea.

 • Raft de haine pliabil: Cunoscut și sub numele de raft de haine portabil, acest tip este conceput pentru a fi pliat și depozitat cu ușurință atunci când nu este utilizat. Este perfect pentru un spațiu de agățat temporar sau suplimentar.

 • Raft pentru haine cu roți: Aceste rafturi sunt prevăzute cu rotile, ceea ce le face ușor de deplasat. Acestea sunt convenabile pentru rearanjarea spațiilor, găzduirea de evenimente sau pur și simplu pentru repoziționarea depozitării hainelor.

 • Raft de haine pe mai multe niveluri: Acest tip de raft oferă mai multe niveluri sau nivele de spațiu de agățat. Este potrivit pentru organizarea hainelor pe categorii, cum ar fi cămășile pe un nivel și pantalonii pe altul.

 • Rafturi reglabile pentru haine: Aceste rafturi vă permit să reglați înălțimea sau lățimea barelor de agățat pentru a acomoda diferite lungimi de haine. Această versatilitate este utilă în special pentru articolele mai lungi, cum ar fi rochiile sau paltoanele.

 • Raft de haine în consolă: Cu o bară orizontală care se extinde de la un suport montat pe perete, acest tip creează un efect de plutire. Este o alegere de design minimalist și modern.

 • Standul pentru valet: Un suport pentru valet combină un suport de haine cu caracteristici suplimentare, cum ar fi un mic raft, o tavă pentru accesorii și, uneori, un cuier pentru pantaloni. Este conceput pentru a păstra o ținută pentru a doua zi, acționând ca o garderobă temporară.

 • Raft de haine în formă de scară: Imitând o scară, acest tip de raft are bare orizontale care se lărgesc treptat spre partea de jos. Este un mod la modă și elegant de a atârna hainele, adesea văzut în prezentările de tip boutique.

 • Raft de haine pentru copii: Mai mici și adesea colorate, aceste rafturi sunt concepute pentru hainele copiilor. Acestea pot include caracteristici suplimentare, cum ar fi coșuri de depozitare sau cârlige pentru accesorii.

 • Raft pentru dulapuri de sine stătător: Asemănător unui mini-armar, acest tip de dulap este prevăzut cu o husă din țesătură sau pânză pentru a închide zona de agățat. Este o opțiune excelentă pentru a crea dulapuri temporare sau ca o extensie a garderobei.

Atunci când alegeți un suport de haine, luați în considerare spațiul disponibil, tipul de haine pe care le veți agăța și preferințele dvs. de design. Fiecare tip are propriile avantaje, așa că selectați-l pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră și care vă pune în valoare spațiul.

Pentru o gamă mai largă de articole folosite în depozitare, puteți consulta colecția Kulina de organizatoare de baie, suporturi pentru reviste, dulapuri pentru pantofi și alte soluții de organizare a casei.