Zilele Eva Solo

Popis

Zilele Eva Solo - reduceri 25 %

Brandul danez Eva Solo creează accesorii pentru casă și ustensile de bucătărie într-un stil scandinav pur, care combină estetica atemporală, funcționalitatea și materialele de o înaltă calitate și implementare.

Tot de la Eva Solo

Cele mai populare piese atemporale

Principalul avantaj al designului scandinav este caracterul său atemporal și sustensabilitatea. Linii curate, nuanțe discrete, materiale naturale. Cu o execuție de calitate, vesela sau accesoriile dvs. vor dura mulți ani și pot fi ușor combinate cu piese mai proeminente. Inspiră-te din produsele care se numără printre cele mai importante din gama noastră. 

Bestseller Eva Solo

Popis

Nou în 2023

În spiritul conceptului scandinav hygge, noutățile de iarnă Eva Solo se gândesc cum să încălzească și să aducă frumusețe în casă cu ajutorul luminii și al plantelor. Noua colecție cuprinde ceainice, termosuri și căni termice de culoare naturală mate - verde, violet, bej și ciocolatiu. Noua serie Acorn face ca florile proaspăt tăiate, ramurilor de la plimbarea de iarnă sau lumuna lumânărilor să iasă în evidență în liniile curbe ale sticlei suflate. 

Noutăți Eva Solo

Popis PopisPopis

Hrănitori noi pentru păsări

Printre cele mai populare produse Eva Solo se numără  spectaculoasele și sofistecatele hrănitoare pentru păsări. Acestea le aduc cât mai aproape posibil, astfel încât sa puteți urmări pulsul naturii chiar în fața ferestrei dumnevoastră, în liniștea și umbra casei dumnevoastră. 

Popis Popis