Oală înaltă GOURMET PLUS 24 cm, oțel inoxidabil mat, WMF

Cod: WM0725246030
Marcă: WMF
1 139 lei
În stoc (4 buc.)

Dimensiuni detaliate:

 • Ø 24 cm, H 8,8 l
 • greutate totală 2,8 kg, fără capac 2,1 kg
 • lățime cu mânere 34 cm
 • înălțime cu capac 25 cm, fără capac 20,5 cm

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Oală de gătit din seria Gourmet Plus

 • Oale de gătit elegante, foarte funcționale și stabile din punct de vedere dimensional pentru cei mai exigenți
 • Fabricat din oțel inoxidabil mat 18/10 Cromargan® mat
 • Mânere goale din oțel inoxidabil / mânere rezistente la căldură
 • Baza universală TransTherm® pentru toate sursele de căldură, inclusiv inducție
 • Capac robust din oțel inoxidabil cu o gaură pentru evacuarea excesului de abur
 • Vasele pot fi folosite cu capace pentru coacere în cuptor până la o temperatură de 250 °C
 • Trebuie să folosiți mănuși de protecție atunci când se utilizează vasele în cuptor
 • Bordură sofisticată evazată pentru o turnare convenabilă fără vărsare
 • Gradată în interior - pentru a economisi timp și ustensile
 • Igienice, ușor de curățat
 • În condiții de siguranță în mașina de spălat vase

Seria Gourmet Plus de la marca germană WMF este fabricată din oțel inoxidabil Cromargan® cu un frumos finisaj mat. Logo-ul gravat al mărcii cu numele seriei pe pereții vaselor contribuie la exclusivitatea acestora. Setul de gătit este extrem de funcțional și răspunde cerințelor înalte atât ale pasionaților de gătit, cât și ale bucătarilor profesioniști. Confortul ridicat de utilizare este asigurat de mânerele mari ale oalei, care sunt, de asemenea, închise ermetic și nu se înfierbântă.

Avantajul vaselor de gătit Gourmet Plus din oțel inoxidabil este prezența bazei universale TransTherm®, care este potrivită pentru toate tipurile de căldură, inclusiv pentru inducție. Fundul absoarbe rapid căldura și apoi o transferă uniform către alimentele, pe care le preparați. Astfel, vasele sunt extrem de potrivite pentru fierbere, fierbere înăbușită, prăjire sau gătire la aburi. De asemenea, acestea pot fi utilizate pentru încălzire și coacere în cuptor până la 250 °C.

Capacele robuste din oțel inoxidabil ale seriei Gourmet Plus se potrivesc bine pe corpurile oalelor. O mică gaură în capac asigură evacuarea aburului în exces, împiedicând astfel ca conținutul vasului să se reverse neintenționat. Oala are, de asemenea, o margine largă curbată pentru a turna ușor conținutul. Fără picurare sau scurgerea nedorită de lichid pe pereții exteriori ai vasului. Gradarea interioară facilitează măsurarea cantității optime de lichid. Oalele sunt ușor de curățat și, bineînțeles, pot fi spălate în mașina de spălat vase.

Material utilizat:

WMF utilizează oțel inoxidabil 18/10, înregistrat sub marca Cromargan®, pentru producția majorității vaselor sale."Crom" din denumire înseamnă crom, în timp ce restul denumirii "argan" provine din cuvântul latin argentum, care înseamnă argint.

Oțelul inoxidabil Cromargan® de înaltă calitate este creat prin rafinarea oțelului. Acesta conține 72% oțel, 18% crom și 10% nichel. Este un material durabil, necoroziv și rezistent la acizii alimentari. Cromargan® este foarte lucios și ușor de curățat.

Compania germană WMF este un producător tradițional de echipamente de bucătărie de calitate. Aceasta își aduce experiența de peste 160 de ani de existență în gama sa de produse, creând produse cu un design practic și atemporal împreună cu designeri de renume. Același lucru este valabil și pentru seria Gourmet Plus de la Metz & Kindler Product Design.

Parametri suplimentari

Categorie: Oale
Greutate: 3.26 kg
Material: Oțel inoxidabil
Dimensiune: 24 cm
Caracteristici: Potrivit pentru inducție
Tip produs: Oală
Seria: WMF Gourmet Plus
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: