Pahar pentru whisky WHISKY H2O 430 ml, Riedel

Cod: RD041402
Marcă: Riedel
128 lei –6 %
Pahar pentru whisky WHISKY H2O 430 ml, Riedel
128 lei –6 % 120 lei
În stoc (12 buc.)

Vă rugăm să rețineți: paharul H2O Classic Bar Whisky O- Riedel are o bază subțire.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Vă rugăm să rețineți: paharul H2O Classic Bar Whisky O- Riedel are o bază subțire.

Maximilian Riedel (a 11-a generație) prezintă prima sa serie de ochelari - seria "O". Cunoscătorii produselor Riedel vor fi surprinși să constate că acestei noi serii de pahare îi lipsește ceva - nu au o tijă și o bază.

Deci, ce este „O"? O-Riedel este un pahar de vin nou și inovator. Scurt și simplu: "O" este paharul ideal pentru fiecare zi, pentru fiecare băutură și pentru fiecare ocazie. Este distractiv, se potrivește bine în mână, arată modern și funcționează!

Formele paharelor sunt identice cu cele care s-au dovedit de nenumărate ori în seria Riedel Vinum. Cu seria „O", Maximilian Riedel a proiectat ceva complet nou, fără a-și uita "rădăcinile": „Savurarea vinului cu bucurie este, în mod clar, prima prioritate pentru paharele Riedel, dar ceea ce este special la această serie este faptul că se potrivește perfect și pentru toate celelalte băuturi."

În urmă cu 30 de ani, Claus Riedel (a 9-a generație) a dat peste cap lumea paharelor, punând funcționalitatea paharelor mai presus de designul acestora. Potrivit nepotului său, Maximilian Riedel (a 11-a generație), a sosit momentul să ofere un produs pentru uz zilnic. Un pahar care poate fi folosit fără restricții. Se potrivește în orice mașină de spălat vase, minibar sau bucătărie în miniatură, dar și într-un coș de picnic. Gata cu cronometrele sparte!

"O" nu poate și nici nu dorește să înlocuiască actuala serie de pahare Riedel. Mai degrabă, „O" este un accesoriu de succes pentru oricine se bucură de un design frumos, necomplicat și funcțional!

"O" îl oferim în următoarele variante: Cabernet Merlot, Pinot / Nebbiolo, Syrah / Shiraz, Chardonnay, Viognier / Chardonnay, Riesling / Sauvignon.

Vă recomandăm paharul H2O Classic Bar Whisky O- Riedel pentru:

  • Whisky

Parametri suplimentari

Categorie: Pahare de whisky
Greutate: 0.31 kg
Material: Sticlă
Tip produs: Pahare
Seria: Riedel O
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: C

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: