Ceai negru BOUQUET OF FLOWERS N°108, 100 g ceai din frunze vrac, Kusmi Tea

Cod: KUSMI21671A1070
Marcă: Kusmi Tea
92 lei
În stoc (14 buc.)

Orice iubitor de ceai știe că cheia pentru a vă bucura perfect de ceașca de ceai este reprezentată de ingredientele de cea mai bună calitate și de amestecul lor perfect. Orice iubitor de ceai știe, de asemenea, că Kusmi - un brand francez cu o istorie de peste 150 de ani - bifează toate aceste cutii!

Ceaiul negru BOUQUET OF FLOWERS N°108 de Kusmi este un ceai negru organic cu note florale și citrice de bergamotă, lămâie, portocală, mandarină și flori de Ylang-ylang. În ceașca dvs. veți găsi ceaiul negru Earl Grey cu portocale, lămâi, lime, mandarine și dulceața florală a Ylang-ylang (o floare foarte rară care provine din copacul Cananga din Asia).

în plus, BOUQUET OF FLOWERS N°108 a fost primul ceai produs vreodată de Kusmi , așa că puteți fi siguri că este ceva cu totul special și poate chiar noul dvs. amestec preferat.

Borcanul (ideal ca un cadou pentru orice cunoscător de ceai) conține 100 g de ceai vrac, ceea ce este suficient pentru aproximativ 40 de cești.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Principalele avantaje:

  • gust și calitate excelentă
  • cadoul perfect pentru orice iubitor de ceai

Informații suplimentare:

  • cutie de 100 g umplută cu ceai
  • ingrediente: ceai negru (cultivat ecologic), uleiuri esențiale de bergamotă, lămâie, lămâie verde, portocală, mandarină și ylang-ylang
  • timpul de levigare: 3-5 minute
  • temperatura de aburire: 90 °C

Parametri suplimentari

Categorie: Ceai
Greutate: 0.1 kg
Tip produs: Ceai
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E
Tipul de ceai: Frunze vrac
Ceai din: Negru

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: