Huse de pernă

8 articole în total
Față de pernă CASATA 60 x 40 cm, gri închis, Blomus
209 lei –22 %
162 lei
BM66104
Față de pernă CASATA 60 x 40 cm, roz vechi, Blomus
209 lei –26 %
154 lei
BM66103
Față de pernă CASATA, 45 x 45 cm, gri deschis, Blomus
169 lei –7 %
157 lei
BM66096
Față de pernă CASATA 45 x 45 cm, gri oțel, Blomus
169 lei –24 %
128 lei
BM66100
Față de pernă CASATA 45 x 45 cm, gri închis, Blomus
170 lei
BM66098
Față de pernă CASATA, 50 x 30 cm, gri oțel, Blomus
153 lei
BM66094
Față de pernă CASATA 45 x 45 cm, roz vechi, Blomus
169 lei –24 %
128 lei
BM66097
Față de pernă CASATA 50 x 30 cm, roz vechi, Blomus
169 lei –24 %
128 lei
BM66091

Huse pentruPernă - experimentați confortul pe care vi l-ați dorit întotdeauna

Ce este o față de pernă?

O față de pernă este un element decorativ care este folosit în primul rând pentru a proteja pernele de praful din jur și de alte câteva elemente exterioare și pentru a îmbunătăți aspectul lenjeriei de pat. Acesta alunecă peste o pernă.

Pe Kulina, fețele de pernă sunt disponibile într-o gamă largă de materiale, nuanțe, modele și mărci, cum ar fi Blomus și Foonka, și sunt uneori comercializate ca set de una sau două fețe de pernă împreună cu huse de pat și plapume.

Ce material este cel mai bun pentru fețele de pernă ?

Există mai multe materiale folosite în prezent pentru fabricarea husei de pernă, dar unul dintre cele mai bune materiale pentru husele de pernă este bumbacul. Este adesea folosit pentru că se simte bine pe piele, este neted și este destul de simplu de întreținut.

În plus, bumbacul este destul de durabil și ușor de curățat, iar cel mai bun lucru este că veți avea la dispoziție o mare varietate de modele din care puteți alege.

Husele dePernă de pe magazinul online Kulina sunt disponibile și în țesături sintetice, cum ar fi poliester, raion, spandex, etc. Husele de pernă din țesături sintetice sunt o opțiune comună pentru husele de pernă , deoarece sunt rezistente și ușor de curățat. Fibrele sintetice produc țesături moi, iar pentru cei care suferă de alergii, cum ar fi astm, eczeme, rinită sau sensibilitate la praf, este preferabilă lenjeria de pat sintetică.

Cât de des ar trebui să vă schimbați fețele de pernă pentru o piele bună?

Preferințele dvs. personale, precum și factori precum igiena, alergiile și starea pielii vor determina cât de des vă schimbați husele de pernă . Cu toate acestea, se recomandă să schimbați capacele la fiecare una-două săptămâni, în general.

Schimbarea regulată a husei de pernă favorizează curățenia, deoarece, în timp, acestea pot aduna transpirația, uleiul, celulele moarte ale pielii și praful. Clean husele de pernă pot ajuta la reducerea prezenței alergenilor și a altor iritanți, ceea ce este util în special pentru persoanele cu alergii sau piele sensibilă.

Schimbați-vă fețele de pernă mai regulat, de exemplu la câteva zile sau chiar în fiecare zi, dacă aveți probleme, cum ar fi pielea predispusă la acnee sau alergii, pentru a garanta o igienă optimă și a reduce posibilele factori declanșatori.

Pentru alte articole esențiale pentru dormitor, consultați oferta noastră de lenjerie de dormitor, inclusiv lenjerii de pat, seturi de lenjerie de pat sau cuverturi de pat.