Cutii pentru mâncare

13 articole în total
Recipient pentru prânz JAR TO GO ORGANIC, 400 ml, piatră, Lékué LKE0301014V19U150
Cutie de prânz FOOD A PORTER, galben, Alessi
279 lei
ALSA03Y
Cutie de prânz FOOD A PORTER, albastru, Alessi
279 lei
ALSA03LAZ
Cutie de prânz FOOD A PORTER, roșu, Alessi
279 lei
ALSA03R
Recipient pentru prânz JAR TO GO, 400 ml, coral, Lékué
87 lei –11 %
77 lei
LKE0301014R06U150
Cutie de prânz 400 ml, portocaliu, oțel inoxidabil, Black+Blum
Nou
189 lei
BBBAMFFBS003
Cutie pentru prânz 400 ml, măsline, oțel inoxidabil, Black+Blum
Nou
BBBAMFFBS010
Cutie de prânz FOOD A PORTER, gri, Alessi
279 lei
ALSA03G
Recipient pentru prânz JAR TO GO, 400 ml, verde, Lékué
87 lei –11 %
77 lei
LKE0301014V12U150
Cutie de prânz ON-THE-GO GOOD GRIPS 250 ml, verde, plastic, OXO OXO11257300
Recipient pentru prânz JAR TO GO 400 ml, turcoaz, Lékué
87 lei –5 %
82 lei
LKE0301014Z07U150

Cutie de prânz - cel mai bun prieten atunci când pleci în călătorie

Cutia de prânz este un recipient de depozitare a alimentelor utilizat atunci când dorești să mănânci ceva când ești pe drum. Acest recipient trebuie să găzduiască alimentele noastre, să le protejeze împotriva zdrobirii și să vă ușureze transportul.

O cutie de prânz poate fi destul de utilă pentru multe situații diferite, cum ar fi să vă luați propriile gustări și mese la școală, la serviciu, la picnic sau la plajă (pentru aceasta, consultați și răcitoare de călătorie pentru vacanțe

Ce ar trebui să caut atunci când cumpăr o cutie de prânz?

Următoarele calități trebuie să se regăsească printre primele tale criterii atunci când alegi o cutie de prânz:

1. Asigurați-vă că este fără BPA

Am auzit cu toții de Bisfenol A, substanța chimică industrială periculoasă folosită în producția de rășini și materiale plastice. Această substanță poate duce la probleme majore de sănătate, cum ar fi cancerul și probleme cu glanda prostatică. Pentru a garanta siguranța familiei tale, este esențial să optezi pentru un set fabricat din plastic fără BPA.

2. Îți plac sosurile sau dressingurile? Alegeți o cutie de prânz rezistentă la scurgeri

Cutiile de prânz etanșe sunt ideale pentru persoanele cărora le place să mănânce supă fierbinte, tocănițe sau sosuri la masă. Cutia de prânz rezistentă la scurgeri ajută la evitarea oricăror scurgeri, deoarece este dificil să menții cutia de prânz în poziție verticală, păstrând astfel geanta și masa curate.

3. Asigurați-vă că dimensiunea cutiei de prânz este potrivită

Cantitatea de alimente pe care doriți să o împachetați determină dimensiunea cutiei de prânz. O cutie de prânz mare sau un set de recipiente va fi perfect pentru tine dacă trebuie să împachetezi atât prânzul, cât și o varietate de gustări pentru ziua respectivă. Kulina oferă, de asemenea, o selecție largă de cutii de prânz mai mici, ideale pentru persoanele care mănâncă adesea în deplasare și trebuie să împacheteze doar un sandviș.

La Kulina avem o selecție extinsă de cutii de prânz de la o varietate de producători de renume, inclusiv Lekue, Alessi, Brabantia, Yumbox, și Koziol. Recipientele noastre pentru prânz au capace rezistente la scurgeri, design elegant, curățare ușoară și portabilitate. Unele au, de asemenea, compartimente separate pentru a păstra ingredientele separate.

Ce accesorii îți pot însoți cutia de prânz?

Alte accesorii de prânz sau de călătorie pe care ar trebui să le cumpărați alături de cutia de prânz propriu-zisă sunt:

O geantă frigorifică sau un răcitor de călătorie - pe lângă faptul că protejează cutia de prânz și conținutul acesteia, menține alimentele din recipiente la temperatura potrivită. Dacă locuiți într-o țară cu zile toride de vară sau dacă plănuiți o vacanță într-un climat cald, o geantă frigorifică este mult mai esențială

Sticlă de apă - Cea mai importantă băutură pe care tu sau copilul tău ar trebui să o consumați în timpul zilei este apa. Aceasta vă menține hidratat fără a provoca creșterea sau scăderea glicemiei, așa cum contribuie alte băuturi. Alegeți un recipient robust și elegant sticlă de apă pe care o utilizați cu plăcere.