Tavă de copt Emile Henry 29 x 19 cm roșu de Burgundia

Cod: EH349650
Marcă: Emile Henry
189 lei –20 %
Tavă de copt Emile Henry 29 x 19 cm roșu de Burgundia
189 lei –20 % 152 lei
În stoc (>5 buc.)

Practic în bucătărie, elegant pe masă

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Practic în bucătărie, elegant pe masă

Vasele de copt din ceramică Emile Henry nu sunt doar ajutoare de încredere în bucătărie, ci, datorită designului lor elegant, vor fi cu siguranță în centrul atenției la masă. Designul îmbunătățit și mai elegant al mânerelor, care se desprind ușor de pe marginea recipientelor, permite stivuirea. În plus, toată lumea va aprecia manevrarea ușoară. Vasele de copt în culori frumoase inspirate de Franța și de cele mai recente tendințe pot fi combinate liber între ele pentru a crea combinații proaspete în bucătărie și la masă. Alegeți dintre mai multe dimensiuni, adaptate la lasagna, moussaka, cartofi prăjiți sau cartofi dulci. Ceramica High Resistance® asigură faptul că mâncarea rămâne caldă mult timp după ce iese din cuptor, astfel încât vă puteți bucura de masă pentru mai mult timp.

Datorită tehnologiei High Resistance®, vasele de gătit Emile Henry sunt rezistente la lovituri și zgârieturi, astfel încât nu numai că puteți coace, ci și să porționați și să serviți mâncarea. Toate recipientele pot fi utilizate în cuptorul cu microunde. După scoaterea din congelator, puteți pune imediat vasele Emile Henry în cuptor sau în cuptorul cu microunde. Aceste vase de gătit nu sunt destinate utilizării pe surse de căldură directă, cum ar fi plite cu gaz sau plită electrică. Toate vasele Emile Henry pot fi spălate în mașina de spălat vase. Acesta poate rezista la temperaturi de până la 270 °C.

Emile Henry este un brand francez tradițional și oferă clienților ceramică de calitate din Burgundia încă din 1850 . Toate produsele sunt în mare parte realizate manual, astfel încât fiecare piesă este originală. Marcaj ștampilat pe partea inferioară, de ex. JN3 nu este numărul ulciorului sau al matriței, ci semnătura meșterului și o amintire trecătoare a momentului în care produsul a fost creat în Marcigny, Franța.

Parametri suplimentari

Categorie: Vase termorezistente
Greutate: 1.19 kg
Culoare: roșu
Material: Ceramică
Dimensiune: 29 cm
Tip produs: Vas pentru copt
Seria: Emile Henry Burgundy
K překladu: CZ AUTO
Margin: E

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: