Ceșcuțe pentru ceai și cafea

2 articole în total

Pahare de ceai și cafea - Un mod elegant de a vă servi băuturile

Rutina zilnică de cafea sau o petrecere cu prietenii va părea mai sofisticată cu paharele noastre de cafea sau ceai. Paharele noastre pentru ceai și cafea sunt elegante și frumoase, adăugând o notă specială și modernă consumului obișnuit de ceai și cafea.

Avem, de asemenea, pahare cu pereți dubli, ideale pentru cafeaua sau ceaiul cu gheață, deoarece ajută la păstrarea băuturilor la rece pentru mai mult timp. Paharele noastre de cafea și ceai cu pereți dubli sunt făcute, de asemenea, pentru a păstra băuturile calde la cald și mâinile în siguranță, ceea ce le face ideale pentru iarnă, când doriți să stați la cald și confortabil.

Căutați altceva decât pahare pentru ceai și cafea? Explorați toate opțiunile noastre de căni și, de asemenea, verificați ceștile și farfuriile disponibile în Kulina.

Cum îmi îngrijesc și întrețin paharele de ceai și cafea?

Întotdeauna se recomandă prudență la manipularea și curățarea paharelor de cafea și ceai. Odorul și poluanții nedorite pot fi reținute de paharele de ceai și de cafea curățate și uscate necorespunzător, ceea ce va avea un impact asupra gustului băuturilor dumneavoastră.

Întotdeauna spălați manual fiecare pereche de pahare de ceai și cafea înainte de a le folosi pentru prima dată. Pentru a diminua posibilitatea de stres mecanic, evitați să le înmuiați cu alte obiecte din sticlă. Folosiți un burete sau o cârpă neabrazivă cu apă caldă și un detergent adecvat pentru spălarea acestuia.

Evitați să puneți paharele de ceai și cafea în mașina de spălat vase dacă doriți să evitați petele urâte de apă sau spargerile. De asemenea, dacă puneți paharele cu pereți dubli în mașina de spălat vase, este posibil ca apa să pătrundă între pereții paharului.

Care este cel mai bun loc pentru a vă depozita paharele de ceai și cafea?

Amenajați o stație de ceai și cafea lângă locul unde țineți ceainicul. Puneți-vă ceaiurile și accesoriile pentru ceai și cafea deasupra ceainicului din dulapul din bucătărie (dar nu prea sus, deoarece veți folosi destul de des paharele, cănile și ceainicele ).

Pe Kulina veți găsi o ofertă largă de pahare moderne pentru ceai și cafea de la producători de încredere, cum ar fi Viva Sandinavia, Blomus, WMF și Zwilling. De asemenea, avem o varietate de aparate de cafea pe care le puteți folosi pentru a vă pregăti cafeaua.