Boluri pentru servit

6 articole în total
Bol Tapas BOSSA NOVA, set de 2 bucNachtmann
159 lei –8 %
146 lei
NM97783
Bol Tapas NOBLESSE, set de 2 bucNachtmann
89 lei –7 %
82 lei
NM96060
Bol Tapas BOSSA NOVA, set de 4 buc, Nachtmann
159 lei –20 %
126 lei
NM97631
Bol de baie BOSSA NOVA, set de 4 bucNachtmann
159 lei –23 %
122 lei
NM101322
Bol Tapas BOSSA NOVA, set de 2 bucNachtmann
97 lei –10 %
87 lei
NM89694
Bol de servit BOSSA NOVA, set de 2 buc, 15 cm, Nachtmann
97 lei –20 %
77 lei
NM102253

Boluri de servit - un must-have pentru masa ta

Ce sunt bolurile de servire și la ce sunt folosite?

Bolurile de servire, numite și salatiere, sunt folosite pentru a servi diferite tipuri de alimente, cum ar fi salate, legume gătite, paste, cartofi, popcorn, chipsuri etc. Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni, de asemenea, pentru a servi gustări, porții mai mici de salate sau deserturi.

Bolurile de servire pot fi poziționate convenabil la masa de luat masa și pot fi trecute de la o persoană la alta, astfel încât fiecare persoană să poată servi mâncarea în farfuria sa. Bolurile de servire sunt disponibile într-o mare varietate de modele, dimensiuni și materiale și, dacă sunt alese cu un model sau un stil decorativ care să se potrivească cu interiorul, pot fi folosite și ca boluri decorative pentru fructe, atât în context casnic, cât și profesional.

Dacă sunteți în căutarea bolului de salată, asigurați-vă că verificați și selecția noastră de linguri de salată pentru a face ca masa dvs. să arate și mai frumos, iar dacă doriți să vă asigurați că gustul salatei dvs. este la fel de bun cum arată, asigurați-vă că o stropiți cu ulei de măsline de calitate și sare aromată, delicios!

Care sunt materialele folosite la fabricarea bolurilor de servire?

Bolurile de salată sunt disponibile într-o gamă largă de compoziții. Cele mai populare tipuri de boluri sunt cele realizate din porțelan, sticlă, plastic și oțel inoxidabil. În ultimii ani au fost adăugate materiale mai ecologice, cum ar fi gresia și ceramica, iar noi le avem pe toate în magazinul nostru.

Fiecare material are, desigur, calități unice. Toate sunt fie foarte festive, fie au nevoie de o întreținere specifică, fie sunt pur și simplu la îndemână. Farfuria ideală pentru salată va depinde de farfuriile de masă și de alte veselă pe care le aveți deja sau de stilul sufrageriei dumneavoastră. Vei alege un bol de porțelan dacă toate farfuriile tale sunt din porțelan alb clasic sau un bol de salată din lemn dacă ești în căutarea unui vas care să fie ideal pentru a servi salata în timpul grătarului de vară.

Mai jos sunt prezentate câteva dintre calitățile distinctive ale câtorva dintre bolurile noastre de servire care se bazează pe aceste materiale.

Boluri de servire din gresie: Puternice și utile, excelente pentru utilizarea zilnică. Are temperaturi de ardere moderate, ceea ce permite realizarea de piese pe măsură. Acestea sunt mai puternice decât ceramica și rezistente la cioburi. Ideal pentru utilizare intensă și capabil să reziste frecvent la temperaturi de până la 250°C în cuptor

Boluri de salată din oțel inoxidabil: Sunt rezistente la mașina de spălat vase, robuste și de lungă durată, igienice, fără gust și fără rugină.

Porțelan, Salatieră din ceramică: Există o varietate imensă de modele și culori disponibile, iar porțelanul, în special, apare adesea destul de elegant. De asemenea, acestea sunt rezistente la zgârieturi și igienice.

Faceți o declarație cu un bol de servire de la una dintre mărcile noastre preferate, cum ar fi MIJ, Revol, Eva Solo, și Bitz. Atât pentru mâncarea de zi cu zi, cât și pentru ocazii speciale, vi se garantează cea mai înaltă calitate și eleganță atemporală, indiferent de stilul pe care îl alegeți.