Robot de bucătărie 5KFP0719, gri închis mat, KitchenAid

Cod: KA5KFP0719EDG
Marcă: KitchenAid
779 lei
În stoc (1 buc.)

Mixer de bucătărie multifuncțional - robotul de bucătărie frământă aluatul sau taie și rade legumele în felii de diferite grosimi. Este de dimensiuni mici și toate accesoriile sale pot fi ușor de depozitat în bolul de lucru, astfel încât economisește mult spațiu în bucătărie. Are lumini LED și 3 butoane pentru comutarea vitezelor: viteză mare, viteză mică, puls pornit.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

CZ_domyckycastecne

DESCRIERE

1131419382Robotul de bucătărie KitchenAid 5KFP0719 cu o capacitate de 1,7 l este un mixer de bucătărie multifuncțional, ușor de asamblat, de utilizat și de curățat. Are o bază mică, un finisaj neted și o mulțime de accesorii care se fixează cu un singur clic. Puteți cu ușurință să tocați, să faceți piure, să amestecați și să frământați aluat tare, să dați prin răzătoare și să tăiați orice legume și fructe. Robotul de bucătărie are lumini LED cu iluminare din spate și 3 opțiuni de comutare a vitezei (scăzută, funcție de impulsuri, ridicată). Accesoriile sunt compacte și pot fi depozitate în bolul de lucru.

SPECIFICAȚII

Pachetul conține:

1x robot de bucătărie cu un volum de 1,7 l

1x lamă universală - fabricată din oțel inoxidabil și potrivită pentru mașina de spălat vase. Folosiți-o pentru tocarea legumelor, fructelor și ierburilor, tocarea cărnii, prepararea piureurilor, răzuirea legumelor, fructelor, brânzei, ciocolatei sau nucilor. Amestecă sosuri, pesto, unt.

1x Frământător de aluat - ideal pentru procesarea făinii, în cantitate de până la 710 ml, și amestecă rapid și temeinic chiar și aluaturile cu drojdie.

1x Disc de feliere și tăiere reglabil pentru felii medii de 4 mm - conceput pentru felierea și tăierea cartofilor, a legumelor tari și moi, a brânzei, a ciocolatei sau a fructelor.

1x Disc de feliere 6 mm - conceput pentru felierea fructelor moi și tari, a cartofilor și a altor legume moi și tari, a brânzei sau a ciocolatei.

1x Recipient de lucru din plastic cu mandrină de acționare fără BPA - are un volum de 1,7 l, are un capac de etanșare, mâner din plastic cu încuietoare și margini rotunjite. Este ușor de curățat și, împreună cu capacul de etanșare, poate fi spălat în mașina de spălat vase.

1x Tub de umplere 2în1 - cu un mic dispozitiv de fixare prin presare și o gaură care permite turnarea de lichide. Prelucrează legume și fructe de diferite dimensiuni, emulsionează sosuri sau dressinguri.

Putere: 250 W (nu reflectă puterea motorului)

Tipul de motor: DC (curent continuu)

Tensiune: 220-240V/50-60Hz

Viteză: 750 - 1 500 rpm

Viteza în programul de impulsuri: 2 800 rpm.

Dimensiunile produsului: 39 × 19,5 × 19,5 cm

Dimensiunile pachetului: 40,9 × 31,5 × 24,6 cm

Materialul unității motorului: plastic

Lungimea cablului: 91,4 cm

Greutatea produsului: 2,9 kg

Greutatea pachetului: 3,9 kg

AVANTAJE ȘI DEZAVANTAJE

plus

Ușor de utilizat, accesorii de înaltă calitate care se depozitează în bolul de lucru și economisesc spațiu în bucătărie.

Designul atemporal vă va condimenta bucătăria și vă va impresiona prietenii.

Taie felii, toacă, dă pe răzătoare, amestecă și face piure. Își face treaba cu ușurință ca și alte produse KitchenAid.

Electrocasnicele KitchenAid sunt construite pentru a rezista zeci de ani.

SFATURI PRACTICE

Se poate spăla în mașina de spălat vase: da, dar numai accesoriile și recipientul de lucru, nu și aparatul în sine

Parametri suplimentari

Categorie: Procesoare de alimente
Greutate: 3.9 kg
Culoare: Gri
Tip produs: Robotul de bucătărie
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: