Pahare apă

4 articole în total
Pahare cu carafa NOBLESSE, set de 5, transparent, Nachtmann
333 lei
NM102387
Pahar pentru apă CABERNET, set de 6 buc, 360 ml, Holmegaard
572 lei
HMG4303393
Pahar pentru apă FLUID 450 ml, MIJ
99 lei
MIJG0016

Pahare de apă - bea apă cu stil

Ce sunt paharele de apă?

Paharele de apă sunt un tip de pahar de băut care este folosit de obicei pentru a servi apă, dar pot fi folosite și pentru a servi alte băuturi nealcoolice, cum ar fi suc, sifon sau ceai rece.

Paharele de apă sunt predominante în gospodării, restaurante și alte locuri care oferă servicii de alimentație pentru mese, cum ar fi micul dejun, prânzul sau cina. Acestea pot fi din sticlă, oțel inoxidabil sau alte materiale și sunt de obicei scurte și late, cu margini drepte sau ușor conice.

De asemenea, puteți arunca o privire la sortimentul nostru de pahare de plastic, care sunt perfecte pentru picnicuri și petreceri în aer liber. De asemenea, furnizăm carafe și ulcioare de apă pentru o servire elegantă a apei în interior și exterior.

Ce pahar este bun pentru a bea apă?

Apa potabilă poate fi turnată în orice pahar transparent, sigur pentru alimente, care are capacitatea de a conține volumul necesar de apă. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unui tip distinctiv de sticlă care este folosit în mod obișnuit pentru a bea apă, un pahar de apă sau un pahar de sticlă este o alegere perfectă.

Paharele de apă sunt făcute pentru a servi apa în mod practic și atractiv. Sunt de obicei scurte și late, cu laturi drepte sau moderat conice și cu un fund plat care le conferă stabilitate. Acestea conțin o cantitate adecvată de apă și se potrivesc confortabil în mână.

Paharele de apă sunt disponibile într-o varietate de materiale și modele, de la simple și funcționale la ornamentate și artistice. În timp ce unele sunt gravate, canelate sau au modele sau decorațiuni, altele au un finisaj neted, transparent.

Care este dimensiunea ideală pentru un pahar de apă?

Cea mai bună dimensiune pentru un pahar de apă este, în mod normal, între 0,1 și 0,5 litri, însă aceasta poate varia în funcție de alegerea personală. Ocazia sau cadrul în care este folosit poate afecta, de asemenea, dimensiunea potrivită a unui pahar de apă.

În cele din urmă, dimensiunea ideală a paharului de apă este determinată de preferințele și cerințele dumneavoastră. Este esențial să alegeți o mărime pe care să o puteți ține în mână și din care să puteți bea confortabil.

Pahare frumoase pentru apă, atât simple cât și în seturi, transparente și din sticlă colorată, sunt disponibile la Kulina. Vă punem la dispoziție o selecție largă de ochelari eleganți, amuzanți sau minimaliști de la producători renumiți precum Seletti, Eva Solo, MIJ și Hubsch.