Linguri de masă

1 articole în total
Lingură de ramen japonez INDIGO BLUE 15 cm, albastru, ceramică, MIJ MIJC2154

Linguri de masă - linguri de care are nevoie orice masă

Ce sunt lingurile de masă?

Lingurile de masă sunt un tip de ustensile pentru servirea și consumarea alimentelor. Acestea sunt destinate utilizării generale la masă și sunt mai mari decât lingurițele, dar mai mici decât lingurile de servit.

Lingura de masă este de obicei o lingură cu o scobitoare sau un castron puțin adânc, cu un mâner lung din oțel inoxidabil, porțelan sau oțel. Lingurile de masă sunt folosite pentru a mânca supe, cereale, tocănițe, curry și alte mâncăruri lichide sau semilichide.

Lingurile de masă sunt un element necesar în fiecare bucătărie sau zonă de luat masa, de aceea le-am adunat pe cele mai bune în Kulina de la producători renumiți precum Blomus, MIJ, și ZWILLING.

Termenul "lingură" este, de asemenea, utilizat ca măsură de volum în bucătărie, adesea folosită în cărțile de bucate și în rețete. În această calitate, cel mai adesea este abreviat cu lingură sau linguriță și reprezintă exact 15 ml.

Care sunt tipurile de linguri?

Există mai multe tipuri de linguri, printre care:

  • Lingură standard: Acest stil de lingură este folosit atât pentru a mânca, cât și pentru a servi
  • Lingură de supă: În comparație cu lingură de masăstandard, acest tip are un bol mai adânc și mai rotunjit. Este făcută pentru a consuma supă, tocănițe și alte alimente cu baze lichide.
  • Lingura de desert: Această lingură este folosită pentru a consuma deserturi și fructe și este mai mică decât o lingură de masăobișnuită.
  • Lingură de servit: Acest tip de lingură de masă este mai mare decât o lingură normală lingură de masă și este folosită pentru a servi mesele la masă (orez, cartofi, cereale, legume).

Care este diferența dintre o linguriță de ceai și o lingură?

Dimensiunea este principala diferență între o linguriță de ceai și o lingură. În comparație cu lingurițele, lingurițele au un aspect mai mic și au un bol sau o lingură mai îngustă. Acestea sunt adesea folosite pentru a amesteca ceaiul sau cafeaua după ce se adaugă zahăr, precum și pentru a mânca deserturi sau prăjituri. Ambele tipuri de linguri pot fi folosite și pentru a măsura condimentele și alte ingrediente. O linguriță de ceai este folosită pentru a măsura sau a adăuga cantități mai mici de ingrediente și este mai mică decât o lingură. Diferența dintre volumul lor este mai mult sau mai puțin triplă, astfel încât, dacă o lingură este de 10 g de făină, atunci linguriță de ceai conține 3, în timp ce o lingură conține 15 g de apă sau lapte, o linguriță de ceai conține 5 g.

În general, tipul de masă pe care o serviți sau o mâncați va determina tipul de lingură pe care o folosiți. Pentru o experiență culinară mai rafinată, puteți face cumpărături din colecția noastră de produse esențiale pentru mese, care include seturi de tacâmuri, sticlărie și veselă etc.