Fierbătoare KitchenAid

8 articole în total
Ceainic electric ARTISAN 1,5 l, fontă neagră, KitchenAid
1 290 lei
KA5KEK1522EBK
Ceainic electric 5KEK1522EPP 1,5 l, sticlă verde, KitchenAid
1 290 lei
KA5KEK1522EPP
Ceainic electric KA5KEK1522EIB 1,5 l, albastru cerneală, KitchenAid KA5KEK1522EIB
Ceainic cu control al temperaturii ARTISAN 5KEK1522EER 1,5 l, roșu regal, KitchenAid KA5KEK1522EER
Ceainic electric ARTISAN 1,5 l, negru, KitchenAid
1 290 lei
KA5KEK1522EOB
Ceainic electric ARTISAN 5KEK1522ECA 1,5 l, roșu metalizat , KitchenAid KA5KEK1522ECA
Ceainic electric 1,7 l, roșu regal, KitchenAid
989 lei
KA5KEK1722EER
Ceainic electric 1,25 l, roșu regal, KitchenAid
679 lei
KA5KEK1222EER

✓ Producător american de calitate KitchenAid
✓ Fierbătoare practice mai mici și mai mari
✓ Design retro perfect, funcționalitate ridicată
Fierbător cu control al temperaturii

Marca KitchenAid oferă o gamă largă de fierbătoare. Fierbătoarele mai mari au pereți dubli pentru o izolare mai bună și mai puțin zgomot, precum și control al temperaturii, pe care iubitorii de ceai îl vor aprecia în mod deosebit. Fierbătoarele mai mici asigură o încălzire foarte rapidă a apei.

Toate fierbătoarele au un design retro perfect, care le va face să iasă în evidență în bucătărie. În plus, le puteți asorta cu alte aparate KitchenAid de înaltă calitate.

Descoperă Căni Electrice Elegante și Funcționale de la KitchenAid!

Îmbunătățește-ți experiența în bucătărie cu gama rafinată de căni electrice de la KitchenAid. Concepute pentru a îmbina cu eleganță stilul și funcționalitatea, aceste căni sunt aparate esențiale pentru orice bucătărie modernă.

Cănile electrice KitchenAid sunt mai mult decât simple ustensile de bucătărie - sunt piese de statement care adaugă o notă de eleganță blatului tău. Confectionate cu atenție la detalii, aceste căni au design-uri elegante, materiale de înaltă calitate și o gamă variată de culori pentru a se potrivi cu decorul bucătăriei tale.

Dar nu este vorba doar de aspect - cănile electrice KitchenAid sunt, de asemenea, proiectate pentru performanțe remarcabile. Cu tehnologie avansată de încălzire, acestea încălzesc rapid și eficient apa. Controalele prietenoase pentru utilizator și mânerele ergonomice asigură turnarea fără efort, făcând procesul de preparare al ceaiului sau cafelei o plăcere.

Indiferent dacă preferi o cană tradițională pentru plită sau o cană electrică cu caracteristici moderne, KitchenAid oferă o gamă largă de opțiuni. Bucură-te de controlul precis al temperaturii, funcții convenabile precum menținerea căldurii și capacitatea de fierbere rapidă, economisind timp și energie.

Siguranța este fundamentală, iar cănile electrice KitchenAid vin echipate cu diverse mecanisme de siguranță, inclusiv oprire automată și protecție împotriva fierberii în uscat. Acest lucru îți oferă liniștea sufletească în timp ce îți desfășori activitățile zilnice în bucătărie.

De la ceaiul de dimineață până la apa fierbinte instant pentru gătit, cănile electrice KitchenAid sunt parteneri versatili care răspund nevoilor tale de băuturi și gătit. De asemenea, sunt cadouri minunate pentru orice bucătar acasă sau pasionat de ceai.

Upgradează-ți bucătăria cu combinația perfectă de stil și funcționalitate - explorează gama de căni electrice KitchenAid și adaugă o notă de sofisticare rutinei tale zilnice!