Lingură pentru bar, 36 cm, oțel inoxidabil, Alessi

Cod: ALGIA29
Marcă: Alessi
149 lei
În stoc (2 buc.)

Prepararea cocktailurilor poate fi o experiență hipnotică pentru cel care le privește, dar și pentru barman. Alcooli buni, pahare frumoase, ingrediente aromate... Dar dacă doriți cu adevărat să atingeți perfecțiunea, veți avea nevoie și de accesorii de înaltă calitate, cu un design inteligent și funcțional.

Și asta este exact ceea ce obțineți cu colecția Alessi TENDING BOX de mixere pentru cocktailuri de bar concepute de designerul Giulio Iacchetti și mixologul Oscar Quagliarini - doi profesioniști care își cunosc cu adevărat meseria!

Liniile clare și simple ale accesoriilor combinate cu oțelul inoxidabil 18/10 lustruit și designul practic oferă o experiență rafinată, iar elementele acestei colecții elegante vor fi cadoul perfect pentru orice bărbat sau fan al cocktailurilor moderne sau clasice.

Lingura de amestecare TENDING BOX va fi indispensabilă pentru a amesteca ingredientele băuturii dumneavoastră. Capătul greu adaugă echilibru lingurii și face ca amestecarea să fie mai ușoară și mai lină. Forma sa lungă și îngustă vă permite să amestecați cocktailuri chiar și în pahare înguste, dar îl puteți folosi și pentru a prinde cireșele sau măslinele din pahar. Iar dacă ești în căutarea altor accesorii pentru barmani, te asigurăm că acestea arată cel mai bine atunci când provin din aceeași colecție!

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Principalele avantaje:

  • design funcțional și elegant
  • mare suprafață lustruită
  • idee frumoasă de cadou (de asemenea, în combinație cu alte produse din serie)

Informații suplimentare:

  • lungime: 36 cm
  • design: Giulio Iacchetti

Parametri suplimentari

Categorie: Lingurițe pentru amestecat
Greutate: 0.1 kg
Culoare: Argintiu
Material: Oțel inoxidabil
Dimensiune: 36 cm
Tip produs: Accesorii pentru bar
Seria: Alessi TENDING BOX
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: C

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: