Accesorii pentru espressoare Severin

5 articole în total
Spumant pentru lapte SPUMA 700, Severin
633 lei –11 %
560 lei
SEVESM3586
Spumant pentru lapte SPUMA 700, Severin
772 lei –9 %
695 lei
SEVESM3587
Spumant pentru lapte SM 3584, Severin
277 lei –11 %
244 lei
SEVESM3584
Râșniță de cafea KM 3879, Severin
158 lei –29 %
111 lei
SEVEKM3879
Set de pornire Barista, 3 bucSeverin
237 lei –23 %
181 lei
SEVEZB5996

Îmbunătățiți-vă experiența cafelei cu ajutorul accesoriilor Severin pentru aparatele de cafea. Selecția noastră de accesorii este concepută pentru a vă îmbunătăți rutina de preparare a cafelei, făcând din fiecare ceașcă de cafea o încântare.

Descoperiți o gamă de filtre de cafea care vă asigură o infuzie cât mai pură și mai aromată. Concepute pentru a se potrivi la diverse aparate de cafea, aceste filtre sunt un accesoriu esențial pentru arsenalul dvs. de preparare a cafelei.

Pentru a menține calitatea cafelei dumneavoastră, luați în considerare investiția în soluții de decalcifiere Severin. În timp, acumularea de minerale poate afecta performanța aparatului dvs. de cafea. Produsele noastre de decalcifiere vă ajută să vă mențineți aparatul în cea mai bună formă, asigurându-vă că cafeaua dvs. este întotdeauna la cea mai bună calitate.

Dacă sunteți un fan al băuturilor de cafea de specialitate, ulcioarele noastre de spumare a laptelui sunt un must-have. Pregătiți cu ușurință latte, cappuccino și alte delicii cremoase. Aceste ulcioare din oțel inoxidabil sunt durabile și ușor de curățat, ceea ce le face o alegere practică pentru orice iubitor de cafea.

Pentru cei care se bucură de comoditatea capsulelor de cafea, capsulele noastre de cafea reutilizabile sunt o alternativă sustenabilă. Umpleți-le cu zațul dvs. preferat de cafea și reduceți deșeurile, bucurându-vă în același timp de experiența cafelei în capsule.

Păstrați-vă boabele de cafea proaspete cu recipientele noastre ermetice de depozitare a cafelei. Aceste recipiente ajută la păstrarea aromei și aromei boabelor de cafea, asigurându-vă că cafeaua dvs. este întotdeauna delicioasă.

Dacă sunteți un pasionat de cafea care apreciază precizia, explorați selecția noastră de cântare de cafea. Obțineți proporția perfectă de cafea/apă pentru metoda de preparare preferată și ridicați nivelul jocului dvs. de cafea.

Pentru a vă completa configurația de cafea, răsfoiți colecția noastră de căni și cești elegante. De la modele clasice la estetică modernă, veți găsi recipientul perfect pentru a vă savura cafeaua cu stil.

Accesoriile Severin pentru aparatele de cafea sunt concepute pentru a vă îmbunătăți experiența cafelei, de la prepararea până la servire. Explorați gama noastră astăzi și ridicați rutina dvs. de cafea la noi înălțimi.