Zwilling

Producând cuțite în Germania din 1731, Zwilling este cunoscut pentru pasiunea sa pentru gătit, tradiție, inovație, calitate, durabilitate și design. Aceasta dezvoltă produse de înaltă calitate inspirate de bucătăria și stilul de viață global. Găsiți cuțitul, tigaia sau oala care se potrivește perfect stilului dvs. de gătit și bucurați-vă și mai mult de prezența în bucătărie.
4 articole în total
Tigaie antiaderentă FORTE 30 cm, Zwilling
523 lei
ZW66569301
Wok FORTE 30 cm, Zwilling
639 lei –16 %
Wok FORTE 30 cm, Zwilling
În stoc (1 buc.)
535 lei
ZW66561301
Wok MADURA PLUS 30 cm, neaderent, Zwilling
489 lei –5 %
460 lei
ZW66291306
Wok PRO 30 cm, Zwilling
Wok PRO 30 cm, Zwilling
În stoc (1 buc.)
656 lei
ZW65121300

Zwilling – o marcă excelentă pentru toți pasionații de bucătărie

Zwilling este un brand atât pentru profesioniști, cât și pentru pasionații de gătit acasă și este cunoscut pentru tacâmurile sale forjate premium fabricate în Solingen, Germania – în "Orașul Lamelor". Cuțitele companiei sunt recunoscute în întreaga lume și în afară de cuțite, Zwilling oferă clienților săi produse de calitate, cum ar fi oțeluri de ascuțit, ascuțitoare de cuțite, seturi de cuțite, tacâmuri, vase de gătit, ustensile de bucătărie, foarfece și multe altele.

Zwilling – unul dintre cele mai vechi branduri din lume

Zwilling este cunoscut la nivel internațional, brand de familie fondat în 1731 de către Peter Henckels care înregistrează marca comercială a mărcii la breasla tăietorilor din Solingen, Germania (ceea ce face ca Zwilling să fie una dintre cele mai vechi mărci din lume). Numele companiei înseamnă "geamăn" și, din 1731, gemenii (sau, așa cum le place unora să spună, "logo-ul omului dublu") pot fi găsiți pe toate produsele ZWILLING J.A. Henckels.

Zwilling a primit primele premii pentru calitate și design în 1851, la Expoziția Mondială de la Londra, care a fost doar începutul succesului său internațional. Primul premiu a fost urmat de cel de-al doilea la Paris (1855) și la Chicago (1893), unde Zwilling a obținut singura medalie de la Expoziția Mondială. Au urmat mai multe premii, dar nu numai cuțitele au făcut ca marca (la acea vreme deja prezentă nu numai în Europa, ci și în SUA) să fie cunoscută pentru.

Brevete Zwilling și modele iconice

În 1938, Zwilling a primit brevetul pentru gama de foarfece "Küchenhilfe" (ajutor de bucătărie), care este încă inclusă în prezent în gama sa de produse. De fapt, acestea sunt unele dintre cele mai copiate foarfeci din întreaga lume, deși foarfecele multifuncționale TWIN sunt cele mai populare foarfece Zwilling.

În 1939, Zwilling a depus o cerere de brevet pentru procesul de călire la gheață, iar această tehnologie este folosită și astăzi, lamele FRIODUR® călite la gheață având o retenție extrem de bună a tăișului, flexibilitate și rezistență mare la coroziune.

Cea mai bine vândută gamă de cuțite de bucătar de la Zwilling ****FOUR STAR cuțite cu un design iconic care nu s-a schimbat în peste 40 de ani a fost dezvoltat în 1976, iar în 2008 a fost introdusă gama de cuțite de bucătar TWIN 1731 - prima dintr-o nouă generație de cuțite.

De-a lungul anilor, marca Zwilling a crescut și a achiziționat multe mărci bine cunoscute, cum ar fi producătorul francez de vase de gătit Staub, MIYABI din Japonia sau marca italiană Ballarini.

Misiunea și Viziunea Zwilling

După cum știți deja, Zwilling este o marcă veche de 287 de ani, cu o pasiune pentru gătit și tradiție. Dar, în același timp, este o companie modernă care urmărește tendințele și tehnologiile culinare actuale și previzionează cele viitoare pentru a oferi clienților săi produse care se potrivesc cu stilul lor de viață.

Cuțitele și alte produse Zwilling sunt fabricate din oțel și... pasiune, folosind materiale de calitate și cele mai avansate tehnologii pentru a asigura cea mai bună durabilitate. Misiunea Zwilling este de a-i inspira pe oameni să gătească cu fiecare cuțit este o piesă de istorie și un exemplu de măiestrie extraordinară.

Cum să aveți grijă de cuțitele Zwilling?

  • Cuțitele Zwilling se pot spăla în mașina de spălat vase, cu toate acestea, este recomandat ca acestea să fie spălate de mână. Dacă nu vreți să le scurtați durata de viață și să le înrăutățiți retenția spălați cuțitele în apă călduță cu un săpun blând, neabraziv și o cârpă sau un burete care nu se zgârie și uscați-le întotdeauna imediat
  • nu lăsați alimentele acide să rămână pe lamă, deoarece acest lucru ar putea duce la pătarea și ruginirea cuțitului dvs. Dacă vedeți rugină, îndepărtați-o cu un "Rust Eraser" (ștergător de rugină)"
  • cuțitele din oțel carbon vor deveni gri închis sau negre în decursul anilor. Dacă doriți să reduceți la minimum această patină, ori de câte ori tăiați alimente foarte acide, clătiți și ștergeți lama imediat după utilizare
  • cu excepția cuțitelor de carne, cuțitele nu trebuie să fie folosite pentru a tăia oase sau alimente semicongelate sau congelate
  • folosiți adecvat tocătoarele care nu vă vor toci sau deteriora cuțitele. Utilizați tocătoare din lemn sau plastic de calitate și evitați să tăiați orice pe suprafețe precum porțelanul, marmura, granitul, gresia, porțelanul, blaturile din oțel inoxidabil și sticla.

Nu folosiți cuțitele în mod necorespunzător - nu le folosiți ca șurubelnițe sau deschizătoare de conserve, deoarece puteți îndoi sau rupe lama. Vă rugăm să rețineți că garanția nu acoperă utilizarea necorespunzătoare.