Aparat de gătit sous vide, SV 50, Steba

Cod: STEBASV50
Marcă: Steba
1 382 lei
Stoc epuizat
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Sous Vide Steba SV 50 este un aparat cu imersie utilizat pentru gătitul Sous Vide. Carnea preparată prin metoda Sous-Vide va fi fragedă și suculentă. În plus, toate alimentele păstrează maximum de vitamine.

Aparatul este portabil, îl puteți folosi în orice recipient cu o adâncime de cel puțin 15 cm. Ușor de utilizat, dispune de un afișaj LCD, cronometru și control precis al temperaturii. Este alegerea ideală pentru cei cărora le place să gătească la o temperatură scăzută constantă.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Aparatul universal de gătit cu imersie SV 50 de la producătorul german Steba este un ajutor excelent pentru gătitul sous-vide. Sous vide este, în esență, o gătire lentă la o temperatură scăzută constantă, în timpul căreia se păstrează în alimente cantitatea maximă de sucuri, gust și aromă, precum și beneficiile pentru sănătate. Carnea gătită prin metoda sous vide este fragedă și suculentă. Cu acest aparat cu imersie puteți găti și dvs. ca bucătarii din cele mai bune restaurante. Puteți utiliza aparatul în orice recipient cu o adâncime mai mare de 15 cm. Corpul aparatului este fabricat din oțel inoxidabil. Afișajul LCD vă oferă informații despre temperatura actuală. Puteți seta temporizatorul pentru până la 99 de ore, iar controlul precis al temperaturii vă asigură că veți obține întotdeauna temperatura potrivită pentru tipul de gătit pe care îl doriți. Aparatul universal Steba este mobil, portabil și ușor de utilizat. Gătește ca un profesionist!

SPECIFICAȚII

Dimensiuni externe (h x l x p): 37,5 x 8 x 10,5 cm

Dimensiuni pachet (h x l x p): 40 x 10 x 12 cm

Greutatea instrumentului: 1,1 kg

Greutatea pachetului: 1,2 kg

Putere: 800 W

Tip de aparat: imersie

Circulația apei: 0.8 l/min

Cronometru: până la 99 h

Material: corp din oțel inoxidabil, plastic durabil

Culoare: negru, oțel inoxidabil

AVANTAJE ȘI DEZAVANTAJE

plus

Metoda de gătit Sous-Vide permite gătitul lent la o temperatură scăzută constantă. Acest lucru va face ca mâncarea să fie moale, suculentă și va păstra la maximum aromele și gusturile.

Aparatul cu imersie este compact și portabil.

Se poate folosi în orice recipient cu o adâncime de cel puțin 15 cm.

Starea actuală a temperaturii pe afișajul LCD, control precis al temperaturii, cronometru.

minus

Preț de achiziție mai mare

SFATURI PRACTICE

Aparatul de gătit cu imersie Steba Sousvide poate fi utilizat în orice vas cu adâncimea de 15 cm sau mai mult.

SV 50 încălzește 20 l de apă la 56 °C cu o precizie de 0,5 °C în aproximativ 45 min

Potrivit pentru aragaz: NU

Se poate pune la cuptor: NU

Se poate spăla în mașina de spălat vase: NU

Și cum funcționează de fapt?

Metoda Sous Vide a fost secretul celor mai buni bucătari timp de zeci de ani, dar acum este disponibilă pentru utilizatorii obișnuiți. Este prepararea alimentelor la temperaturi mai scăzute în vid.

season seal simmer


Gust

Sigiliu în vid Gătiți ușor

Carnea preparată în vid își păstrează toate aromele naturale. Dar dacă o condimentați bine, aroma condimentelor va pătrunde în toată carnea.

Cel mai important moment al întregii proceduri - aspirarea. Această etapă aspiră aerul din pungă, sigilând-o și împiedicând ca aromele și aromele să iasă din pungă în timpul gătitului

În această metodă, ingredientele sunt gătite mai mult timp, mai ușor și la temperaturi mai scăzute. Dacă doriți o carne de vită în sânge, de exemplu, nu trebuie să depășiți o temperatură de 56,5°C.

Parametri suplimentari

Categorie: Aparate de gătit sous-vide
Greutate: 1.3 kg
Tip produs: Vidare și Sous vide
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: A
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: