Tigăi pentru sotat

14 articole în total
Tigaie pentru saute MINERAL B ELEMENT 28 cm, oțel, de Buyer
599 lei –36 %
380 lei
DB561428
Tigaie DURADO, 28 cm, WMF
Tigaie DURADO, 28 cm, WMF
În stoc (2 buc.)
792 lei
WM748406021
Tigaie saute PARTY 28 cm, negru, WMF
Outlet
622 lei –25 %
466 lei
WM0589884291
Tigaie pentru saute FORTE 28 cm, cu capac, Zwilling
719 lei –8 %
656 lei
ZW66567281
Tigaie pentru saute CHOC B BOIS 28 cm, de Buyer
899 lei –29 %
631 lei
DB878828
Tigaie pentru saute MARQUINA PLUS 28 cm, antiaderent, Zwilling
489 lei –8 %
446 lei
ZW66310286
Tigaie pentru saute PRO 28 cm, Zwilling
619 lei –17 %
508 lei
ZW65120280

Tigăi Sauté – cum se deosebesc de tigăile standard și de ce aveți nevoie de ele?

Tigăile adânci numite tigăi sauté sunt un tip special de tigăi cu o suprafață mare și margini înalte, care sunt folosite pentru:

  • sotare,
  • poșare,
  • înăbușire,
  • prăjire în baie de ulei

Construcția unei cratițe adânci, cu margini drepte și înalte, un mâner lung și o suprafață mare de gătit o face o cratiță perfectă pentru a găti ingrediente într-un lichid, pentru a amesteca cantități mai mari de ingrediente, pentru a pregăti mâncăruri într-un singur vas sau diferite tipuri de tocănițe. Din acest motiv, tigaia pentru sărituri este poate cea mai versatilă tigaie pe care o puteți avea în bucătărie – vezi cele mai bine vândute tigăi adânci aici sau citiți cum să alegeți cele mai bune tigăi pentru bucătărie în ghidul nostru complet despre tigăi aici.

Folosind o tigaie cu capac vă ajută să blocați umezeala pentru a găti feluri de mâncare precum curry și tocănițe vă protejează mâncarea împotriva uscării sau arderii și face ca mâncarea să fie mult mai fragedă și mai aromată.

Ce face ca tigaia să fie o tigaie sauté?

  • părți drepte și relativ înalte
  • un fund lat și plat
  • suprafață mare și volum mare pentru rezultate uniforme
  • un mâner lung și un mâner mic suplimentar pe partea opusă, ceea ce facilitează transferul cratiței de la aragaz pe blatul de bucătărie sau pe masă pentru a servi mâncarea direct în cratiță
  • cele mai multe astfel de tigăi au capace care blochează căldura și permit fierberea înăbușită

Care este diferența dintre o sauté tigaie și tigaia bucătarului?

O tigaie de bucătar (numită și "saucier") este un tip special de tigaie adâncă, de sărituri și un hibrid între o tigaie și o oală clasică. Este universală și oferă o suprafață mare de gătit și margini înalte, la fel ca și tigăile adânci, dar are laturile înclinate. Tigăile bucătarului sunt perfecte pentru prăjire, sotare, gătit ouă, prepararea sosurilor și multe altele.

La Kulina vă oferim o gamă largă de tigăi și tigăi de bucătar realizate din materiale de înaltă calitate și oferite de mărci de încredere, cum ar fi de Buyer, Woll, Mauviel sau Eva Solo. Unele dintre ele au o suprafață antiaderentă din titan sau mânere care le fac potrivite pentru utilizarea în cuptor. O tigaie adâncă este unul dintre elementele indispensabile în orice bucătărie, așa că asigurați-vă că investiți într-o tigaie de calitate premium care vă va permite să obțineți rezultate excelente la gătit pentru ani buni.