Aparat de gătit sous vide SV 2, Steba

Cod: STEBASV2
Marcă: Steba
1 212 lei
Stoc epuizat
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Aparatul de gătit universal Sous Vide Steba SV 2 permite gătitul în vid, ceea ce păstrează mai multe vitamine, aromă și culoare în alimente. Permite gătitul complet fără grăsimi, astfel încât gătitul în acest vas este mai sănătos și mai gustos. Capacitatea vasului este de 10 litri.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Noua generație de aparate universale Sous Vide . Sous-Vide este o tehnică de gătire lentă care păstrează nutrienții și suculența alimentelor. Alimentele se prepară timp de câteva ore la o temperatură sub punctul de fierbere. Gătitul în vid permite conservarea vitaminelor care sunt distruse de alte tipuri de preparare a alimentelor. Sous vide Steba elimină complet adaosul de grăsime , deoarece păstrează alimentele proaspete și crocante chiar și fără grăsime. Gătitul tău va fi mai sănătos și mai gustos decât la un restaurant de primă clasă!

SUGESTIE : Temperaturile țintă pentru tipul dvs. de carne, pește, ouă sau legume și timpii de gătire recomandați pentru Sous Vide pot fi găsite în tabelele de mai jos.

SPECIFICAȚII

Dimensiuni interne (hlxlxd): 15 x 30 x 22 cm

Greutate: 3,5 kg

Putere: 800 W

Volum: 10 l

Pasul de măsurare a temperaturii: 0.5 ?C

AVANTAJE ȘI DEZAVANTAJE

plus

Alimentele își vor păstra aroma caracteristică, majoritatea substanțelor nutritive și suculența.

Aceasta este gătitul sănătos, fără grăsimi inutile.

Sous Vide economisește energie și vase murdare în același timp.

Control electronic precis al temperaturii.

Circulația apei pentru a asigura o temperatură uniformă.

Gătitul Sous-Vide. Alimentele își păstrează toate aromele, gusturile și vitaminele. Carnea este neobișnuit de fragedă și suculentă.

Nu există uscare sau oxidare a alimentelor.

Controlul electronic al vasului este simplu și intuitiv.

Curățarea este, de asemenea, foarte ușoară, deoarece toate alimentele sunt pregătite în vid, astfel încât vasul trebuie doar clătit și uscat.

Poate fi utilizat cu saci de vid de la alți producători.

minus

Doar părțile din plastic ale vasului pot fi spălate în mașina de spălat vase.

SFATURI PRACTICE

Potrivit pentru aragaz: NU

Se poate pune la cuptor: NU

Se poate spăla în mașina de spălat vase: NU

Și cum funcționează de fapt?

Metoda Sous Vide a fost secretul celor mai buni bucătari timp de zeci de ani, dar acum este disponibilă pentru utilizatorii obișnuiți. Este prepararea alimentelor la temperaturi mai scăzute în vid.

season seal simmer


Gust

Sigiliu în vid Gătiți ușor

Carnea preparată în vid își păstrează toate aromele naturale. Dar dacă o condimentați bine, aroma condimentelor va pătrunde în toată carnea.

Cel mai important moment al întregii proceduri - aspirarea. Această etapă aspiră aerul din pungă, sigilând-o și împiedicând ca aromele și aromele să iasă din pungă în timpul gătitului

În această metodă, ingredientele sunt gătite mai mult timp, mai ușor și la temperaturi mai scăzute. Dacă doriți o carne de vită în sânge, de exemplu, nu trebuie să depășiți o temperatură de 56,5°C.

Parametri suplimentari

Categorie: Aparate de gătit sous-vide
Greutate: 4.5 kg
Tip produs: Vidare și Sous vide
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: A
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: