Smoothie pentru sănătatea

Smoothie

De ce să beți smoothie-uri

Smoothie-urile sunt o modalitate simplă, gustoasă și eficientă de a încorpora o mulțime de fructe, legume și vitamine în dieta voastră.

Cu mâna pe inimă, puteți reuși cu adevărat să consumați cele 5 porții ideale de legume și fructe pe zi? Și copiii voștri reușesc? Chiar și legumele nepopulare pot fi strecurate cu ușurință într-un smoothie. Smoothie-urile nu sunt populare degeaba. Sunt, probabil, cel mai simplu și mai gustos mod de a mânca mai sănătos.

Smoothie-urile făcute în casă sunt mai ieftine, aveți control asupra a ceea ce puneți în ele și aveți o multitudine de opțiuni. Dacă doriți să le încorporați în mod constant în dieta voastră, cheia este o planificare bună, cumpărarea de ingrediente de calitate și să aveți la îndemână tot ce aveți nevoie pentru a le pregăti. De ce aveți nevoie pentru a face un smoothie?

Mixer na smoothie

Blender pentru smoothie

Ajutorul de bază este un blender de masă calitativ. În blenderul puternic, nu numai că puteți procesa fructe și legume, dar puteți face și unt de nuci de casă pentru o porție suplimentară de proteine și grăsimi sănătoase. De asemenea, puteți pune în ele și gheață, ceea ce veți aprecia mai ales vara, când copiii se bucură de înghețata de fructe făcută în casă. Blenderele care oferă performanțe de top sunt Vitamix sau KitchenAid din seria Power Plus.

Este indicat să țineți blenderul amplasat în permanență pe blatul din bucătărie și să pregătiți ingredientele din timp, pentru că nu aveți timp de pierdut dimineața. Dar un blender poate fi, de asemenea, un decor în bucătăria voastră. Puteți alege din populara gamă retro, unde este emblematică seria KitchenAid Artisan, eleganța designului seriei Alessi Plissé sau piese futuriste Zwilling Enfinigy.

Smoothie maker

Smoothie maker

Un blender de masă este o investiție excelentă dacă profitați la maximum de el. Vreți să preparați doar un smoothie și aveți nevoie doar de un ajutor rapid și practic, care să nu ocupe mult spațiu? Atunci cea mai bună opțiune este smoothie maker. Amestecați direct într-un recipient, care va servi apoi ca o sticlă de călătorie. Recipiente minime, confort maxim. Majoritatea modelelor includ 2 recipiente pentru un cuplu sau 2 porții de smoothie.

 

Lis na citrony

Presă de citrice

Vă plac citricele? Doar tăiați în două o lămâie, o portocală sau un grapefruit și stoarceți-le. Cel mai bun suc din cutie nu se compară cu un fresh de citrice făcut în casă. Iar un pahar de apă călduță cu lămâie dimineața este un lucru căruia mulți guru ai bunăstării nu pot rezista. Cea mai bună alegere pentru voi este presă de citrice sau storcător de fructe.

láhev na smoothie

Sticlă pentru smoothie

De obicei, bem smoothie-uri dimineața, ca mic dejun sau ca gustare. În mașină, la sală, la serviciu, este micul dejun perfect "on the go". În cazul în care sticla nu este un accesoriu al blenderului, este o idee bună să cumpărați una. Alegeți-vă sticla din plastic ecologic sau din oțel inoxidabil și, de preferință, cu un gât mai lat. Pentru ușurința de băut și de întreținere. Smoothie-urile tind să fie groase și, dacă vă place să adăugați diferite semințe în smoothie, dintr-o sticlă mai largă va fi mult mai ușor de băut. Sticlele se pot spăla în mașina de spălat vase, dar cel mai bine le curățați cu o perie pentru biberon. Și nu uitați nici de regimul de băutură. Consultați sfaturile noastre despre, cum să beți 2 litri de lichide pe zi.