Satâr GOURMET 18 cm, Wüsthof

Cod: WU468018
Marcă: WÜSTHOF
504 lei
Stoc epuizat
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Satârul Gourmet Meat Cleaver taie fără efort bucăți de carne chiar și cu oase. În timpul lucrului, veți aprecia în special echilibrul perfect dintre lamă și mâner, care este deosebit de important atunci când lucrați cu cuțitul pentru perioade mai lungi de timp. Lama lată este suficient de puternică în partea superioară, dar în același timp pătrunde foarte ușor în carne. Rareori se întâmplă ca acest satar să rămână blocat în bucata de carne. Oțelul inoxidabil este foarte rezistent la coroziune.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Satârul Gourmet Meat Cleaver taie fără efort bucăți de carne chiar și cu oase. În timpul lucrului, veți aprecia în special echilibrul perfect dintre lamă și mâner, care este deosebit de important atunci când lucrați cu cuțitul pentru perioade mai lungi de timp. Lama lată este suficient de puternică în partea superioară, dar în același timp pătrunde foarte ușor în carne. Rareori se întâmplă ca acest satar să rămână blocat în bucata de carne. Oțelul inoxidabil este foarte rezistent la coroziune.

Seria Gourmet

  • Cuțite de calitate, bine echilibrate, fabricate în Solingen
  • Mâner negru realizat din material sintetic special
  • Aspect clasic cu trei nituri, se potrivește bine în mână
  • Top german de oțel aliat german X50CrMoV15 folosit
  • Tăiate cu laser cu precizie din bandă de oțel
  • Mijlocul cuțitelor complet metalic cu lungimea lamei de 12 cm și mai mare
  • Lamă extraordinară care este ușor de întreținut
  • Duritate 56-57 HRC scara Rockwell
  • Prelucrare manuală de precizie și lustruire pentru o margine perfectă
  • Control de calitate strict și continuu, lama verificată cu laser
  • Cuțitele pot fi spălate în mașina de spălat vase - cu toate acestea, se recomandă spălarea manuală
  • Garanție extinsă împotriva defectelor de fabricație și a defectelor de material timp de 15 ani
  • Seria a primit distincția NSF de calitate și igienă în SUA

Seria de cuțite Gourmet prezintă cuțite de calitate WÜSTHOF în designul tradițional popular cu trei nituri. Lamele lor sunt tăiate cu laser de precizie dintr-o bandă de oțel inoxidabil aliat X50CrMoV15. Acestea sunt produse în 12 până la 14 etape. Datorită utilizării materialelor de înaltă calitate și a măcinării de precizie, se mândrește cu o ascuțime ridicată și de lungă durată.

Mânerul cuțitelor Gourmet este realizat din material sintetic durabil, într-un design tipic cu trei nituri. Mânerele au fost proiectate în conformitate cu cerințele ergonomice. Materialele sintetice de înaltă calitate pot rezista la spălarea în mașina de spălat vase, dar recomandăm spălarea manuală pentru a menține calitatea lamei, care este mai potrivită pentru cuțite de înaltă calitate.

Procesul special de ascuțire a cu țitelor WÜSTHOF , controlat de calculator , este utilizat pentru a menține cuțitele perfect ascuțite. Calculatorul folosește un laser pentru a măsura lama și îi oferă robotului informațiile de care are nevoie pentru a o ascuți perfect. Astfel, fabricarea asistată de calculator conferă cuțitelor o performanță inițială de tăiere extrem de ridicată (pe întreaga lungime a lamei) și o durată de viață lungă. Calitatea lamei este ridicată și, mai important, ușor de reînnoit.

Nu în ultimul rând, ar trebui menționat importantul certificat NSF pe care seria Gourmet l-a primit în SUA. Scopul NSF este de a proteja sănătatea publică și mediul înconjurător. Acesta certifică, printre altele, echipamentele de bucătărie, inclusiv cuțitele, care nu sunt dăunătoare pentru sănătatea umană. Produsul este, de asemenea, testat în ceea ce privește designul, siguranța materialelor și utilizarea. Veți găsi logo-ul NSF pe produsele care sunt produse într-un mod ecologic și care nu afectează în mod inutil mediul înconjurător.

Tehnologii și materiale utilizate

Cuțitele WÜSTHOF sunt fabricate folosind oțelul german de înaltă calitate X50CrMoV15 , care are aproximativ 0,5 procente de carbon și elemente de aliere de crom, molibden și vanadiu. Datorită cromului adăugat, este rezistent la coroziune, ceea ce este de dorit pentru cuțitele de bucătărie.

Lama este tăiată cu laser dintr-o bandă de oțel. Apoi este temperat timp de 15 minute la 1070 °C și apoi răcit rapid la 60 °C în două minute. Călirea ulterioară (un proces de încălzire lentă a materialului la 200 °C timp de 45 de minute) eliberează lama de tensiunile interne și îi stabilizează structura martensitică. Acest lucru conferă lamei duritatea optimă necesară de 56-57° Rockwell și o duritate mai mare.

Un proces special de ascuțire a cuțitelor WÜSTHOF numit PEtec (Precision Edge Technology) asigură unghiul ideal de tăiere. Este o tehnologie de top în care cuțitele sunt ascuțite de roboți care sunt controlați și monitorizați de computere. Avantajul acestui proces este geometria precisă pe întreaga lungime a lamei, performanța inițială de tăiere remarcabilă și extrem de ridicată a cuțitului, comparabilă cu o lamă ascuțită ca o lamă de ras și, nu în ultimul rând, durata lungă de viață a lamei.

Lamastabilă și geometria perfectă a lamei oferă performanțe de tăiere excepționale șiun control precis în tăiere. Unghiul ascuțit oferă și mai multă acuitate, ceea ce face felierea mai plăcută. Datorită tăieturii în formă de pană, cuțitul pătrunde în alimente fără efort.

Ascuțirea cuțitelor WÜSTHOF

Orice cuțit trebuie ascuțit din când în când, deoarece devine tocit după o utilizare îndelungată. Pentru a menține și revigora lama, folosim oțelul de ascuțit cromat și recomandăm pietrele de ascuțit WÜSTHOF. Pentru cei mai puțin experimentați, oferim, de asemenea, polizoare cu operare mai ușoară. Pur și simplu treceți lama ușor prin canelura de șlefuire de câteva ori și lama va fi restaurată.

Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG a fost fondată în Solingen încă din 1814, iar pe parcursul celor 200 de ani de existență, șapte generații ale familiei Wüsthof au fost la conducere. Aceasta se mândrește cu unele dintre cele mai avansate și mai automatizate procese de producție din lume. De exemplu, în producția de cuțite în aproape 40 de etape, se folosesc 100 de roboți.

În prezent, cuțitele WÜSTHOF sunt vândute în peste 80 de țări din întreaga lume. Folosirea materialelor de înaltă calitate și a tehnologiilor moderne controlate de calculator le face convenabile pentru a le folosi și a pregăti mâncarea. Un deliciu culinar în sine.

Parametri suplimentari

Categorie: Satâre
Greutate: 0.64 kg
Culoare: Negru
Material: Oțel inoxidabil
Dimensiune: 18 cm
Lungimea lamei: 18 cm
Tip produs: Cuțit japonez Santoku
Seria: WÜSTHOF Gourmet
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: