Cuțit pentru pâine DIPLOME 23 cm, Zwilling

Cod: ZW54206241
Marcă: ZWILLING
1 037 lei
Stoc epuizat
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Cuțitul pentru pâine ZWILLING ® Diplôme are o lamă lungă și groasă, zimțată. Această lamă taie fără efort pâinea tare și alte produse de patiserie. Datorită vârfurilor sale lungi și pătrunzătoare, acesta taie bine felii îngrijite.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Cuțitul pentru pâine ZWILLING ® Diplôme are o lamă lungă și groasă, zimțată. Această lamă taie fără efort pâinea tare și alte produse de patiserie. Datorită vârfurilor sale lungi și pătrunzătoare, acesta taie bine felii îngrijite.

Seria ZWILLING® Diplôme

  • Cuțite frumoase cu performanțe de top fabricate în Japonia
  • Îmbină tehnologia germană inovatoare și know-how-ul japonez
  • Realizat în colaborare cu maeștrii bucătari de la Le Cordon Bleu
  • Unghi de margine ascuțit de 20° pentru o claritate originală japoneză
  • Mâner ergonomic cu trei nituri pentru muncă fără oboseală
  • Forma specială a protecției cu accesorii scurtate
  • Tranziție lină între gardă și mâner
  • Lamă din oțel de înaltă calitate realizată cu precizie japoneză
  • Oțel special FC-61 pentru tăiere extrem de precisă și fină
  • Duritate ridicată aprox. 61 HRC conform Rockwell
  • Honbazuke - șlefuire și honuire manuală japoneză unică în trei faze
  • Se recomandă spălarea manuală, cuțitele de calitate nu sunt potrivite pentru mașina de spălat vase

Seria de cuțite ZWILLING® Diplôme a fost produsă într-un design modern, cu linii fine. Forma dinamică a mânerului este deosebit de bine dezvoltată. Cu cele trei nituri, face trimitere la tradiția cuțitelor clasice forjate, dar în același timp adaugă modernitate întregului ansamblu prin forma sofisticată a gărzii, care urmează călcâiul bizotat al mânerului. Mânerul ergonomic, cu designul său fără cusur, asigură o prindere foarte confortabilă pentru o muncă neobosită.

Datorită liniilor lor elegante, tăieturii excelente și mânerului confortabil, veți îndrăgi cuțitele ZWILLING® Diplôme din primul minut în care le veți folosi. Acestea sunt cuțite excepționale, foarte ascuțite , cu o lamă de lungă durată, potrivite atât pentru începători, cât și pentru profesioniști, dezvoltate în colaborare cu renumita școală de gătit Le Cordon Bleu. Cuțitele îndeplinesc astfel cerințele ridicate ale maeștrilor bucătari.

Tehnologii și materiale utilizate

Miezul este fabricat din oțel cromat dublu călit FC-61. Proprietățile oțelului sunt îmbunătățite și mai mult în scopul producției de cuțite printr-o metodă specială patentată de călire FRIODUR®, prin care oțelul este înghețat la -70 °C după ce a fost încălzit la o temperatură de peste 1000 °C și călit la -70 °C și apoi încălzit de două ori la o temperatură de aproximativ 250 °C. Structura moleculară rezultată crește semnificativ duritatea, tenacitatea și rezistența la coroziune a cuțitului.

Ascuțirea manuală tradițională Honbazuke este dovedită de sute de ani de muncă a maeștrilor cuțitari. Este un proces de ascuțire în mai multe etape, în care cuțitul este mai întâi ascuțit cu ajutorul unei pietre de șlefuit verticale și orizontale rotative, iar la final lama este lustruită cu o bandă de ascuțire din piele. Ascuțirea simetrică asigură o penetrare ușoară a materiilor prime.

Lamastabilă și geometria perfectă a lamei oferă performanțe de tăiere excepționale șiun control precis în tăiere. Unghiul general ascuțit de 20° oferă o ascuțime și mai mare, făcând felierea mai plăcută. Forma leagănului ajută la utilizarea intuitivă a cuțitului pentru o tăiere ușoară și precisă.

Mânerul este integrat ca parte a lamei dintr-o singură bucată de oțel, asigurând o distribuție corectă a greutății, protejând degetele de alunecarea pe lamă și asigurând un control precis al cuțitului. Forja de pe bolter a fost scurtată la cuțitele ZWILLING® Diplôme pentru o prindere mai confortabilă și o dexteritate mai mare.

Mânerul ergonomic este fabricat dintr-un material sintetic durabil, care este rezistent la spargere, la impact sau la acizi alimentari. Se poate spăla în mașina de spălat vase. Oprirea continuă este complet ascunsă. Lipirea perfectă a pieselor individuale previne reținerea depunerilor și a bacteriilor.

Întreținerea cuțitelor ZWILLING

Cuțitele cu mânere din plastic pot fi spălate în mașina de spălat vase, dar se recomandă spălarea manuală, care este mai blândă cu cuțitul. Dacă preferați să spălați în mașina de spălat vase, vă rugăm să țineți cont de faptul că cuțitele de înaltă calitate pot fi deteriorate dacă intră în contact cu alte tacâmuri, oale sau tigăi în timpul procesului de spălare. Prin urmare, atunci când puneți vasele în mașina de spălat vase, este esențial să verificați dacă lamelele acestora nu pot atinge alte obiecte. Producătorul recomandă, de asemenea, un program economic cu o temperatură maximă de 55 °C pentru o eventuală utilizare a mașinii de spălat vase.

Ascuțirea cuțitelor ZWILLING

Orice cuțit trebuie ascuțit din când în când. Piatra TWIN Stone Pro și TWIN Finishing Stone Pro sunt potrivite pentru ascuțirea cuțitelor ZWILLING® Diplôme . Oferim, de asemenea, ascuțire originală direct la producător - putem aranja ca cuțitul să fie trimis la ZWILLING J. A. Henckels în Germania. Dacă este necesar, vă putem recomanda, de asemenea, un cuțitar cu experiență în ascuțirea cuțitelor ZWILLING din Praga.

Parametri suplimentari

Categorie: Cuțite de pâine
Greutate: 0.31 kg
Tip produs: Cuțit de patiserie
Seria: ZWILLING Diplôme
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: