Max Benjamin

Max Benjamin, un brand de familie care oferă lumânări de lux, lucrate manual și alte produse frumos parfumate, compuse pentru a elimina stresul, relaxarea și calmarea minții. Găsește-ți parfumul și ia-l peste tot cu tine.
9 articole în total
Lumânare parfumată AQUA VIVA, Max Benjamin
Outlet
169 lei –39 %
103 lei
MXMBC40
Carte parfumată LEMONGRASS & GINGER, Max Benjamin
30 lei
MXMBCARD3
Lumânare parfumată DODICI, Max Benjamin
Outlet
191 lei –23 %
147 lei
MXMBC12
Carte parfumată TRUE LAVENDER, Max Benjamin
31 lei
MXMBCARD6
Carte parfumată WHITE POMEGRANATE, Max Benjamin
40 lei
MXMBCARD17

Max Benjamin - parfumuri care se potrivesc cu starea ta de spirit

Max Benjamin este un brand care a făcut valuri în industria parfumurilor încă de la începuturile sale. Brandul cu sediul în Irlanda și-a construit o reputație pentru crearea de lumânări parfumate de lux, cărți parfumate, difuzoare pentru mașină și casă și alte produse din categoria parfumurilor de casă, care sunt atât elegante, cât și sofisticate.

Brandul a fost fondat acum 15 ani în sălbăticia irlandeză din Glencree Valley de către Orla Van den Bergh și numit în onoarea gemenilor Max și Benjamin, iar mai târziu a fost dezvoltat de frații Mark și David Van den Bergh, care au fost inspirați de dragostea mamei lor - Orla - pentru fabricarea lumânărilor. Au început prin a experimenta cu ceară naturală și uleiuri esențiale și au descoperit rapid că au un talent deosebit pentru a crea lumânări frumos parfumate. Prima lor colecție a fost lansată în 2007 și a avut un succes imediat. Max Benjamin studioul se află încă pe dealurile din Wicklow, care inspiră abordarea brandului în ceea ce privește designul durabil.

Max Benjamin produse - găsește-ți parfumul caracteristic

Max Benjamin este cunoscută pentru gama sa luxoasă de lumânări, difuzoare și parfumuri de casă. Marca folosește doar ingrediente de cea mai bună calitate, inclusiv uleiuri esențiale, pentru a-și crea produsele. Toate lumânările conțin fitiluri din bumbac italian fără plumb și sunt fabricate cu ceară de soia și de nucă de cocos 100% naturală și parfum de ulei esențial. Fiecare lumânare are nevoie de peste șapte ore pentru a fi creată și fiecare este turnată manual. Parfumurile sunt amestecate cu grijă pentru a se asigura că sunt perfect echilibrate. Unele dintre cele mai populare parfumuri ale brandului includ French Linen Water, Lemongrass and Ginger și Moroccan Mint Tea.

Marca Max Benjamin este cunoscută pentru estetica sa elegantă și sofisticată. Ambalajul mărcii este simplu, dar șic, cu linii curate și culori discrete. Filozofia de design a brandului este axată pe simplitate și eleganță, iar acest lucru se reflectă în fiecare aspect al produselor sale.

Misiunea și viziunea mărcii

Marca Max Benjamin se angajează să creeze produse care sunt atât frumoase, cât și naturale. Compania crede că parfumul are puterea de a transforma un spațiu și se străduiește să creeze parfumuri care sunt atât memorabile, cât și de impact. Misiunea mărcii este de a crea produse care îmbunătățesc viața oamenilor, fie că sunt folosite pentru a crea o atmosferă relaxantă acasă sau pentru a crea o ambianță specială pentru un eveniment special.

Datorită gamei de produse disponibile pe Kulina - felicitări parfumate, parfumuri pentru mașini și lumânări parfumate, vă puteți alege parfumul preferat și puteți face din acest parfum un parfum de firmă sau un parfum caracteristic al casei dumneavoastră. Produsele sunt o modalitate simplă și elegantă de a vă asigura că parfumul preferat este peste tot în jurul dumneavoastră. În garderoba dvs, în comoda dvs, în geantă, în rucsac sau în mașină. Îl puteți strecura chiar și în valiză sau sub pernă, dacă doriți. Și, ca să fim sinceri, nu vom fi deloc surprinși dacă o veți face.