Regimul de băutură

 

Pitný režim - měřicí láhev

Cum să beți efectiv 2 litri de apă pe zi

Lichidele sunt importante pentru organismul nostru. Dacă nu bem suficiente lichide, cel mai adesea suferim de dureri de cap, oboseală și pierdere de concentrare. Organismul nu elimină substanțele nocive, iar buna funcționare a rinichilor are de suferit. Experții recomandă consumul a 2-3 litri de apă pe zi. În funcție de constituție, de activitate și, bineînțeles, mai mult în zilele toride. Reușiți? În fiecare zi?

Cel mai simplu mod de a respecta un regim regulat de băutură este de a folosi un ajutor simplu, dar inteligent - o sticlă de apă.

Baza pentru succes este:
a/ să păstrați lichidele la vedere sau la îndemână
b/ să măsurați cantitatea pe care o beți

Láhev na vodu

Sticle de apă inteligente

Da, chiar și sticla de apă este inteligentă în zilele noastre. Iar producătorii se întrec pe ei înșiși în ingeniozitatea lor. De exemplu Dot Bottle od  Joseph Joseph - un brand, care a câștigat 14 premii Red Dot pentru design. Dot Bottle măsoară ingenios de câte ori o umpleți într-o zi. Primiți un punct pentru fiecare sticlă pe care o beți. Ca la grădiniță? Da, dar funcționează. Urmăriți videoclipul de mai sus.

Brandul se gândește din nou și la oamenii în mișcare Kambukka. Sticlele lor Elton se disting printr-un capac inteligent. Acesta are 3 poziții - închis, deschis și deschis prin apăsarea unui buton. În cea de-a treia poziție, beți doar atunci când apăsați butonul în același timp. Pentru ce este? Pentru a bea în mișcare. Atunci când mergeți pe jos, când alergați, la sală, dar și în mașină, la volan. Puteți fi siguri că nu veți vărsa pe voi.

Láhev na šťávu

Cu arome naturale

Nu vă place apa în sine? Siropurile îndulcite excesiv nu sunt o modalitate bună de a rămâne sănătoși. Alegeți în schimb o felie de citrice sau de portocale, frunze proaspete de mentă sau căpșuni și zmeură. 

Iar producătorii v-au ușurat din nou situația. Sticlele WMF sunt, de exemplu, prevăzute cu capace cu strecurătoare pentru a împiedica ingredientele să cadă în sticlă. Sticlele My Flavour de la Eva Solo sunt din nou echipate cu o țepușă detașabilă pe care puteți înfige fructe în funcție de gust și de dispoziție. Fac ca apa să aibă un gust mai bun, sunt frumos de privit și îi vor uimi pe vizitatorii de la birou.

De asemenea, puteți folosi sticlele cu gura mai largă pentru smoothie-uri. Acest mic dejun sau gustare sănătoasă contează și pentru regimul de băutură. Aruncați o privire la sfaturi pentru prepararea smoothie-urilor.

Karafa na vodu

Carafe pentru apă

Funcționalitatea modernă nu este o cerință. Și carafa frumoasă de pe birou poate fi un reper constant al regimului vostru de băut. Avantajul unei carafe față de un pahar este simplu - cu un pahar, este ușor să uităm câte lichide am băut astăzi. 

Atunci când alegeți sticlele de apă și carafele, acordați atenție materialului. Cele mai bune alegeri sunt sticla, oțelul inoxidabil sau materialele plastice ecologice, cum ar fi tritanul. Acestea nu conțin ingrediente dăunătoare și nu absorb mirosurile și culorile din băuturi.

Termohrnek

Un termos nu este pentru bunicuțe

Bineînțeles, nu trebuie să urmăm regimul de băut doar cu apă. Iarna ne place să ne încălzim cu ceai. Cu ceaiul verde și alb oferim organismului nostru o doză de antioxidanți sănătoși, maté și guarana ne înveselesc, infuziile de plante curăță sau calmează. Din păcate, nu putem include cafeaua în regimul nostru de băut.

Și nu vă faceți griji, că cu termosul de ceai veți fii "uncool". Dimpotrivă. Influencerii asortează termosurile și sticlele la ținutele lor de fitness, la bicicletele și gențile lor. Să fiți în formă este cool.

42 articole în total
Carafă pentru apă BASIC 1 l, cu capac de cupru, WMF
368 lei
WM0617706600
Carafă pentru apă MY FLAVOUR 1 l, sticlă, Eva Solo
249 lei –16 %
208 lei
ES567483
Carafă pentru apă 1,4 l, Eva Solo
349 lei –21 %
273 lei
ES568015
Set carafă de apă Black Basic 1,0 l + 2 pahare WMF
309 lei –15 %
262 lei
WM0617709994
Carafă pentru apă BASIC 1 l, cu capac auriu, WMF
299 lei
WM0617706590
Carafă pentru apă 1 l, Eva Solo
199 lei –18 %
163 lei
ES567560
Carafă pentru apă 1,2 l, Bitz
87 lei –11 %
77 lei
BITZ911937
Carafă pentru apă Splash 1 l, gri, Blomus
199 lei –25 %
148 lei
BM63787
Sticlă pentru apă ACTIVE 700 ml, pepene, oțel inoxidabil, Eva Solo ES505027
Carafa pentru apă ALDOA, 900 ml, Blomus
169 lei –21 %
132 lei
BM63169
Carafă 1,0 l ZWILLING® Prédicat
183 lei
ZW36300803
Carafa pentru apă ACQUA, 1 l, Blomus
268 lei
BM63436
Carafă pentru apă LUNGO 650 ml, fumuriu, Blomus
309 lei –10 %
278 lei
BM64171
Carafă pentru apă 1 l, cu capac din lemn, Eva Solo
249 lei –21 %
195 lei
ES557474
Sus
Produsele următoare

Pitný režim - měřicí láhev

Cum să beti efectiv 2 litri de apă pe zi

Lichidele sunt importante pentru organismul nostru. Dacă nu bem suficiente lichide, cel mai adesea suferim de dureri de cap, oboseală si pierdere de concentrare. Organismul nu elimină substantele nocive, iar buna functionare a rinichilor are de suferit. Expertii recomandă consumul a 2-3 litri de apă pe zi. În functie de constitutie, de activitate si, bineînteles, mai mult în zilele toride. Reusiti? În fiecare zi?

Cel mai simplu mod de a respecta un regim regulat de băutură este de a folosi un ajutor simplu, dar inteligent - o sticlă de apă.

Baza pentru succes este:
a/ să păstrati lichidele la vedere sau la îndemână
b/ să măsurati cantitatea pe care o beti

Láhev na vodu

Sticle de apă inteligente

Da, chiar si sticla de apă este inteligentă în zilele noastre. Iar producătorii se întrec pe ei însisi în ingeniozitatea lor. De exemplu Dot Bottle od  Joseph Joseph - un brand, care a câstigat 14 premii Red Dot pentru design. Dot Bottle măsoară ingenios de câte ori o umpleti într-o zi. Primiti un punct pentru fiecare sticlă pe care o beti. Ca la grădinită? Da, dar functionează. Urmăriti videoclipul de mai sus.

Brandul se gândeste din nou si la oamenii în miscare Kambukka. Sticlele lor Elton se disting printr-un capac inteligent. Acesta are 3 pozitii - închis, deschis si deschis prin apăsarea unui buton. În cea de-a treia pozitie, beti doar atunci când apăsati butonul în acelasi timp. Pentru ce este? Pentru a bea în miscare. Atunci când mergeti pe jos, când alergati, la sală, dar si în masină, la volan. Puteti fi siguri că nu veti vărsa pe voi.

Láhev na šťávu

Cu arome naturale

Nu vă place apa în sine? Siropurile îndulcite excesiv nu sunt o modalitate bună de a rămâne sănătosi. Alegeti în schimb o felie de citrice sau de portocale, frunze proaspete de mentă sau căpsuni si zmeură. 

Iar producătorii v-au usurat din nou situatia. Sticlele WMF sunt, de exemplu, prevăzute cu capace cu strecurătoare pentru a împiedica ingredientele să cadă în sticlă. Sticlele My Flavour de la Eva Solo sunt din nou echipate cu o tepusă detasabilă pe care puteti înfige fructe în functie de gust si de dispozitie. Fac ca apa să aibă un gust mai bun, sunt frumos de privit si îi vor uimi pe vizitatorii de la birou.

De asemenea, puteti folosi sticlele cu gura mai largă pentru smoothie-uri. Acest mic dejun sau gustare sănătoasă contează si pentru regimul de băutură. Aruncati o privire la sfaturi pentru prepararea smoothie-urilor.

Karafa na vodu

Carafe pentru apă

Functionalitatea modernă nu este o cerintă. Si carafa frumoasă de pe birou poate fi un reper constant al regimului vostru de băut. Avantajul unei carafe fată de un pahar este simplu - cu un pahar, este usor să uităm câte lichide am băut astăzi. 

Atunci când alegeti sticlele de apă si carafele, acordati atentie materialului. Cele mai bune alegeri sunt sticla, otelul inoxidabil sau materialele plastice ecologice, cum ar fi tritanul. Acestea nu contin ingrediente dăunătoare si nu absorb mirosurile si culorile din băuturi.

Termohrnek

Un termos nu este pentru bunicute

Bineînteles, nu trebuie să urmăm regimul de băut doar cu apă. Iarna ne place să ne încălzim cu ceai. Cu ceaiul verde si alb oferim organismului nostru o doză de antioxidanti sănătosi, maté si guarana ne înveselesc, infuziile de plante curătă sau calmează. Din păcate, nu putem include cafeaua în regimul nostru de băut.

Si nu vă faceti griji, că cu termosul de ceai veti fii "uncool". Dimpotrivă. Influencerii asortează termosurile si sticlele la tinutele lor de fitness, la bicicletele si gentile lor. Să fiti în formă este cool.