Baie în albastru ceresc

blomus nebeska koupelna

 

Accesoriile pot schimba interiorul dincolo de recunoaștere. V-ați plictisit de baia dumneavoastră? Reîmprospătați-o cu culori noi.

Albastrul ceresc a fost votat recent culoarea anului. Culoarea păcii, a relaxării, a bunăstării și a contemplației. Este destinat locurilor în care ne relaxăm și ne luăm puterea și energia pentru ziua următoare. Funcționează bine cu tonuri naturale, cu negru, gri, alb și bej.

Gama Sono de la brandul german de accesorii de interior premium Blomus creează un mediu liniștitor și armonios pentru relaxare în baie. Aceasta combină forme netede, margini rotunjite și o suprafață mată moale, plăcută la atingere, cu culori mate și discrete.

blomus nebeska koupelna

 

Accesoriile pot schimba interiorul dincolo de recunoastere. V-ati plictisit de baia dumneavoastră? Reîmprospătati-o cu culori noi.

Albastrul ceresc a fost votat recent culoarea anului. Culoarea păcii, a relaxării, a bunăstării si a contemplatiei. Este destinat locurilor în care ne relaxăm si ne luăm puterea si energia pentru ziua următoare. Functionează bine cu tonuri naturale, cu negru, gri, alb si bej.

Gama Sono de la brandul german de accesorii de interior premium Blomus creează un mediu linistitor si armonios pentru relaxare în baie. Aceasta combină forme netede, margini rotunjite si o suprafată mată moale, plăcută la atingere, cu culori mate si discrete.