3 Sprouts

3 Sprouts alături de o mulțime de animale prietenoase au grijă de dezvoltarea, educația, obiceiurile alimentare sănătoase și organizarea camerei copilului dumneavoastră. Verifică pungile de prânz, cutiile de jucării și alte soluții de depozitare și vezi cât de bine organizat poate fi să fii părinte!
15 articole în total
Organizator de perete pentru copii OTTER 94 cm, 4 buzunare, bej, 3 Sprouts 3SPIWOOTR
Cutie de prânz VULPE, gri, 3 Sprouts
63 lei
3SP3SLBFOX
Recipient de sârmă CRATE L 43 cm, verde, 3 Sprouts
76 lei
3SPICLGGN
Cutie de depozitare a jucăriilor OWL 33 cm, bej, 3 Sprouts
122 lei
3SP3SSBOWL
Recipient pentru soraj CRATE L 43 cm, pliabil, crem, 3 Sprouts
78 lei
3SPICLGCR
Cutie de depozitare a jucăriilor UNICORN 33 cm, bej, 3 Sprouts
118 lei
3SP3SSBUNC
Cutie de depozitare a jucăriilor VULPE 33 cm, bej, 3 Sprouts
153 lei
3SPIBXFOX
Organizator scutece WHALE, bej, 3 Sprouts
130 lei
3SP3SDCWHL
Organizator scutece HEDGEHOG, bej, 3 Sprouts
108 lei
3SP3SDCHED
Pungă de prânz pentru copii SLOTH 3 20 cm, gri, Germeni
108 lei
3SPILUSLO
Cutie de depozitare a jucăriilor YETI, 33 cm, poliester, 3 Sprouts 3SPIBXYET
Pungă de prânz pentru copii BEAR 20 cm, albastru, 3 Sprouts
113 lei
3SPILUBEA
Pungă de prânz pentru copii DEER, 20 cm, roz, 3 Sprouts
116 lei
3SPILUDEE
Recipient pentru soraj CRATE L 43 cm, pliabil, roz, 3 Sprouts
76 lei
3SPICLGPN

3 Sprouts - un mod amuzant de a face ordine în camera copilului tău

3 Sprouts este un brand care oferă soluții de depozitare inovatoare și funcționale pentru copii încă din 2007. Brandul a fost fondat de trei prieteni care împărtășesc pasiunea de a crea produse bine concepute pentru copii, care sunt atât distractive, cât și funcționale. Trio-ul a văzut un gol pe piață pentru soluții de depozitare care să fie nu numai practice, ci și atrăgătoare din punct de vedere vizual pentru copii și părinți, care adesea se străduiesc să țină în ordine jucăriile copiilor lor.

Învățați-i pe cei mici cum să își organizeze jucăriile cu 3 Sprouts

Valorile și viziunea brandului se învârt în jurul creării de produse care nu sunt doar funcționale, ci și ecologice, durabile și realizate din materiale de înaltă calitate. Aceștia se angajează să ofere modele inovatoare și creative care inspiră imaginația și promovează organizarea în viața copiilor. Acestea sunt foarte bune pentru a-i învăța pe copii cum să păstreze ordinea în interiorul lor și, în același timp, să devină un decor elegant.

Organizatoarele și soluțiile de depozitare ale mărcii sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni și modele, ceea ce face ca părinții să găsească cu ușurință produsul perfect pentru nevoile copilului lor. Pe Kulina veți găsi cutii de jucării pliabile, containere de depozitare textile, organizatoare de cărți și reviste, organizatoare portabile pentru jucării sau cosmetice, precum și unele organizatoare de ușă și de perete.

Nu doar organizatorii de jucării...

3 Sproutscatalogul companiei oferă o gamă largă de produse, inclusiv soluții de depozitare a jucăriilor, pungi de prânz și cutii de prânz - le veți găsi pe toate în Kulina. Imprimeurile și desenele animaliere care îi caracterizează sunt cele care fac ca produsele lor să iasă în evidență. Imprimeurile de animale adaugă o notă de fantezie și distracție obiectelor de zi cu zi, făcându-le mai atrăgătoare pentru copii. Pungile de prânz și cutiile de prânz sunt ușor de curățat, sunt fabricate din materiale non-toxice și, datorită designului lor amuzant și jucăuș, sunt îndrăgite atât de părinți, cât și de copii. Cutiile de prânz sunt prevăzute cu trei compartimente care facilitează separarea ingredientelor și pregătirea unei mese variate.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unui mod elegant și modern de a organiza camera copilului dumneavoastră și dacă doriți ca aceștia să participe activ la procesul de curățenie, sau dacă vă pasă de dieta copilului dumneavoastră și doriți ca acesta să aibă parte de gustări făcute în casă la școală, ar trebui neapărat să consultați oferta 3 Sprouts de produse pentru copii de pe Kulina.